Annonce
Ugeavisen Ringkøbing

Boligdage i ROFI får nyt legeland til børnene.

I weekenden er der atter bolig og livstilsmesse i ROFI. Arkivfoto: Jørgen Kirk
Boligdage i ROFI byder på mere end 90 stande og et helt nyt Legeland for børnene.
Annonce

Ringkøbing: I 13 år har Boligdage været en kilde til bolig- og livsstilsinspiration i Ringkøbing. Og selvom den årlige saltvandsindsprøjtning af god smag, stil, tips til gør-det-selv folket og gode messetilbud er blevet en fasttømret tradition, bliver messen ved med at forny sig.

- Vores gæster kommer jo for at opleve, hvad der rør sig inden for bolig og livsstilsområdet, fortæller markedsføringschef Martin Boilesen fra arrangøren Compass Fairs. - Men vi vil også gerne blive ved med at overraske og forny os. Mange af de besøgende kommer igen fra år til år, så de skal også opleve, at der sker noget nyt. Derfor vil man i år kunne opleve, at der er blevet rykket lidt rundt på de gængse placeringer, en ny stor hal er taget i brug og så er der noget helt nyt KUN for de små gæster.

- Vi har simpelthen valgt at sætte et helt legeland op, forklarer Martin Boilesen.

Så kan man kombinere sit besøg med en oplevelse for børnene helt uden ekstra beregning. Legelandet får sin egen hal og kommer til at bestå af hoppeborge og en oppustelig fodboldbane.

Boligdage i ROFI

Bolig & Livsstilsmessen Boligdage.dk løber af stablen lørdag-søndag den 08. – 09. februar i ROFI-Centret, Ringkøbing. Åben lørdag 10-17 & søndag 10-16.
Sidste år besøgte i alt 138.000 gæster messen i løbet af dens turné til 10 byer i Danmark og to byer i Nordtyskland.
Annonce

Travlhed og mange besøgende

De mere end 90 stande kan forvente travlhed i gangene, når dørene bliver slået op i ROFI Hallen klokken 10 i weekenden den 8. og 9. februar. Op mod 10.000 besøgende vil lægge vejen forbi den helt udsolgte messe lørdag og søndag. Når børnene er afsat er der også plads til den helt traditionelle Boligdage-oplevelse. - Boligdage er det helt oplagte sted at besøge, hvis man står foran en ombygning eller nybygning, hvis badeværelset eller køkkenet trænger til en overhaling, hvis indretningen er blevet lidt for velkendt, eller man bare har brug for ny inspiration eller lidt at tale om, fastslår Martin Boilesen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Ringkøbing

Masser af druer

Annonce