Annonce
Ugeavisen Ringkøbing

Butikken er altid ny

Lotte Kaae står bag disken i In and Out i Søndervig. Hun elsker sin butik, der altid forandrer sig. - Nogen gange kan man høre Vesterhavet, så er det ren terapi at stå her, siger hun.

Annonce

Søndervig: Nogen gange passer tingene bare perfekt sammen. Lotte Kaae er en rigtig House Doctor, der forstår at indrette et hus rigtig hyggeligt - og House Doctor er det brand, som hun har bygget hele sin butik op omkring.

Og at butikken hedder In and Out, passer også rigtig godt, for den er under konstant forandring.

- Boligområdet ændrer sig hele tiden. Nu er det for eksempel de mere rå former og Art Deco-stilen, der er in, samtidig med at jordfarverne vinder frem. Og når jeg så også sælger alt inventaret i butikken, så vil den jo ændre udseende hele tiden. Det er vildt fedt, og jeg tror også, at det er medvirkende til at kunderne kommer igen og igen, siger Lotte Kaae.

Hun har tidligere drevet tøjbutik i Holstebro, og det fortsatte hun også med de første par år efter hun overtog sin svigermors butik på Lodbergsvej 315 i Søndervig. Men det blev for meget med to butikker, og de sidste syv år har hun helt helliget sig In and out samtidig med at hun driver et indretningsfirma - dog mest om vinteren, hvor butikken i sommerlandet holder lukket.

- Det fantastiske ved at drive butik i sommerlandet er, at kunderne har god tid. De er altid glade og i godt humør, og så sørger jeg for, at der er lidt til mændene også. De har mulighed for at få en kop friskbrygget kaffe, siger Lotte Kaae.

Det at hun satser massivt på House Doctors sortiment gør hende til en rigtig god kunde hos leverandøren, og dermed er det også hende, der først får tilbudt de gode tilbudsvarer, og de gode partier af 2. sorteringsvarer.

- Dermed kan jeg altid køre med gode tilbud. Det trækker også kunder til, siger Lotte Kaae.

Lotte og hendes mand Johnny Pedersen har også overtaget huset ved siden af butikken. Det lejes i øjeblikket ud. Men planen er, at hende og Johnny vil flytte til Søndervig fra Holstebro, når de to store piger Alberte og Mille flyver fra reden.

Det er mig, der står bag disken, og det bliver nok til 70 timer i højsæsonen, men jeg nyder det, og jeg får god hjælp af både min fantastisk kreative svigermor, Johnny og pigerne, der jo altid er kommet i butikken, siger Lotte Kaae.

Hun er glad for, at butikken ligger i den del af Søndervig, hvor der er plads til at komme forbi med en trailer til de større ting.

- Selvfølgelig ville der komme flere strøgkunder tættere på bymidten, man mange turister går jo tur i Søndervig og kommer også herhen, og så har jeg bare rigtig mange faste kunder fra hele Danmark, der blandt andet følger med på Facebook. Der har jeg 5000 følgere. Når jeg har de rigtig gode tilbud, så er der kø ved kassen, siger Lotte Kaae med et smil.

Hun anslår, at hun bruger en time om dagen på at holde sig opdateret med de seneste trends, så hun kan være skarp både i butikken, og når hun er ude for at hjælpe private kunder med et frisk pust til deres indretning.

- Ud over messer og forskellige magasiner kigger jeg på Instagram og Pinterest. Der kan man finde meget god inspiration, siger hun.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce