Annonce
Ugeavisen Ringkøbing

Cooking for Kids får 135.000 kroner fra Kommandobroen

Direktør Marianne Benzon Nielsen fra Børnecancerfonden glædede sig over indsamlingen i Hvide Sande. PR foto.
En indsamlingsaften med mad og drikke og auktion gav 135.000 kroner til Børnecancerfonden.
Annonce

Hvide Sande: Kommandobroen kunne lørdag aften sende godt 135.000 kroner videre til Børnecancerfonden. Alle arbejdede frivilligt, og alle råvarer var sponsoreret.

- Cooking for Kids adskiller sig fra mange andre arrangementer på den måde, at der ikke bruges een eneste krone på løn eller råvarer. Vi samlede kokke og tjenere fra hele vores tid på Kommandobroen, der alle arbejdede gratis, ligesom alle vores leverandører leverede gratis råvarer, pynt til bordene og så videre, fortæller Louise og Michael Grantland fra Kommandobroen i en pressemeddelelse.

Arrangementet har de første to år indsamlet godt 250.000 kroner til Børnecancerfonden og i år kunne man så lægge godt 135.000 kroner oveni. Et beløb direktøren for Børnecancerfonden Marianne Benzon Nielsen var jublende glad for.

Hun takkede Louise og Michael Grantland for at sætte det store arrangement i værk, men også alle de frivillige kokke, tjenere, toastmaster Bent Graakjær fra Regional Madkultur Vestjylland, sponsorer og så videre, der har bidraget.

- Det er fantastisk at se den store opbakning til Cooking for Kids, og vi er superglade for opbakningen og for, at I alle er mødt op og dermed støtte arbejdet i Børnecancerfonden, påpegede Marianne Benzon Nielsen.

Kokkene på Kommandobroen demonstrerede deres kreativitet. PR foto
Annonce

Prinsessen på ærten

Aftenens kulinariske tema var H.C. Andersens eventyr "Prinsessen på Ærten", der endte ud i en forret bestående af fisk, ærter, en kaviar-sauce med videre.

Kokkenes og tjenernes forklæder røg på auktion og gik for mellem 1000 og 6000 kroner stykket. En flaske whisky fra Stauning satte dog auktionsrekord. Sidste år gik den for 10.000 kroner. I år måtte køberen hoste op med 14.000 kroner i den gode sags tjeneste.

Der holdes Cooking for Kids igen til januar næste år på Kommandobroen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Ringkøbing

Masser af druer

Annonce