Annonce
Ugeavisen Ringkøbing

Corona i krop, sjæl, mindset og økonomi?

Vi skal få det bedste ud af corona, skabe noget godt og positivt, siger Dan Damgaard Rasmussen, Vestjysk Bank. Pressefoto
Ta’ det bedste ud af corona. Brug det som et aktivt valg til at skabe noget godt og positivt. Der er så meget negativt med corona – og med rette. Men vi må og skal fokusere på det positive for at komme igennem det negative.

Klumme: ”På grund af corona…”

”På grund af corona…”

”På grund af corona…”

Annonce

Siden marts 2020 har den sætning været brugt meget – alt for meget. Mange mennesker har været ramt. Mange er ramt. Mange bliver ramt, - og lige nu føler vi virkelig med alle landets minkavler.

”På grund af corona” Det, der følger efter i den sætning, er oftest præget af negativitet. Mange initiativer – arrangementer – oplevelser - fester – livsværker - traditioner – aflyst og lukket. Aflyst og med en stor usikkerhed om, hvornår mon det kan genoptages?

Skal vi så bare vælge at være irriteret og trætte af det? Hvis du vælger det, ja, så bliver det sjældent anderledes. Men når vi om 5 – 10 – 20 år tænker tilbage på denne tid, så bestemmer vi selv, hvor mange positive følger der kom af corona. Så derfor er det vigtigt, at du vælger at anskue det på en anden måde.

På grund af corona kunne du bruge det som et springbræt til, at du kan supplere din SU med et fritidsarbejde, hvor du kan tjene flere penge, som du kan have det sjovt for eller spare op til det, du drømmer om.

På grund af corona udnyttede du muligheden for at hjælpe til i en lokal virksomhed, hvor du kom til at lære nye mennesker på arbejdspladsen at kende.

På grund af corona lærte du at nytænke og være innovative, så den lyst til at starte din egen virksomhed kunne virkelig bundfældes og realiseres, fordi du havde tid – og fordi vi lærte, at vi kunne drage fordel af det, corona kom med.

På grund af corona lærte vi, at en fredagsbar eller et morgenmøde sagtens kan køres via Skype, Teams eller andre smarte funktioner – og hvor vi både kan føle os tætte med venner og kolleger, selvom vi er på afstand. Det gør, at vi kommer tættere på hinanden – og føler os tættere forbundet.

På grund af corona tog du dig tid til at kigge nærmere på din økonomi. Det kunne være, at det var nu, du skulle se, om den gamle bil skulle udskiftes til en nyere? Det kunne være, at det var muligheden for, at du skulle investere i det sommerhus, som du har gået og tænkt på, men har haft for travlt til at sætte dig ned og kigge nærmere på? Det kunne være, at huset trænger til et par opdateringer hist og pist, eller du ønsker at lave et orangeri, som ville passe godt ind til Jer? Det kunne være, at det er lang tid siden, at du har haft en gennemgang af dine forsikringer og pensionsordninger. Hvordan du investerer dine penge – og hvilke øgede muligheder du har for at udnytte de muligheder, der er.

På grund af corona og negative renter fik du øjnene op for, hvordan du kunne få mere ud af at investere dine penge ved at snakke med din personlige rådgiver.

På grund af corona fik du mere tid med familien og lærte, hvad ro og et stoppet hamsterhjul gør ved de voksne og børn.

På grund af corona lærer vores børn (og voksne) at vi aldrig må tage noget for givet, men huske at værdsætte selv de allermindste ting, fordi vi aner ikke, hvad der sker i morgen.

Min pointe er: Ta’ det bedste ud af corona. Brug det som et aktivt valg til at skabe noget godt og positivt. Der er så meget negativt med corona – og med rette. Men vi må og skal fokusere på det positive for at komme igennem det negative.

Derfor kan du selv indsætte sætningen nedenfor – og bemærk, at den ikke er negativ men positiv i sin formulering, fordi du får, hvad du ser – og du får, hvad du tænker på. Godt det snart er jul.

På grund af corona udnyttede jeg muligheden for….

Annonce
Annonce
Ugeavisen Ringkøbing

Ingrid på 92 år: Det er dejligt at have en besøgsven at gå ture med

Annonce
Annonce
Ugeavisen Ringkøbing

Peter Sand: De frivillige viser lokalt medejerskab til Naturkraft

Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Ringkøbing

Regnbuefarver og bogstavquiz i nyt samarbejde mellem museet og West Coast Pride

Ugeavisen Ringkøbing

Tørfisk fejrer 40 år med formiddagskoncert på Generator

Ugeavisen Ringkøbing

Sprængfyldt program for ungerne i Sommerskolen 2021

Ugeavisen Ringkøbing

Spillemands Festival byder på musik fra ti scener

Ugeavisen Ringkøbing

Konkurrence: Hvem får Danmarks første gule kort ved EM i fodbold?

Ugeavisen Ringkøbing

Kom på cykel-gå-tur rundt om Naturkraft

Ugeavisen Ringkøbing

Nye medlemmer i Handelsforening ønsker en levende by

Ugeavisen Ringkøbing

Kaj Munk er med på ny digter-rute

Ugeavisen Ringkøbing

En guldgrube for historieinteresserede

Ugeavisen Ringkøbing

Politiet: Vi står klar med hjælp, hvis du har været udsat for kriminalitet

Ugeavisen Ringkøbing

Se Sydfyn og Provence i Rådhushallen

Ugeavisen Ringkøbing

Inge Marie er formand for Naturkrafts frivillige: Vi skal give gæsterne en bedre oplevelse

Ugeavisen Ringkøbing

Kontant støtte har fået små og store spejdere frem

Ugeavisen Ringkøbing

Hektisk slutfase for RIF

Ugeavisen Ringkøbing

Open by Night: Sommer og længe åbent i butikkerne

Ugeavisen Ringkøbing

Gå på jagt i Kaj Munks digte på en ny digterrute i parken ved Kaj Munks Præstegård

Ugeavisen Ringkøbing

25 år med Soroptimister i Skjern-Tarm

Ugeavisen Ringkøbing

Shamrock samler fuldt hus til udendørskoncert på Generator

Ugeavisen Ringkøbing

Husk dækkene, når du gør campingvognen forårsklar

Ugeavisen Ringkøbing

Musikklasser i lokale folkeskoler er blevet en succes!

Ugeavisen Ringkøbing

Kunsthåndværk: Fortsat stor interesse for at udstille i Ringkøbing

Annonce