Annonce
Ugeavisen Ringkøbing

Corona, konkurrence og helbredet får Dorte Jessen til at lukke Ringkøbing Dyrecenter

Coronaen får nu Dorte Jessen til at lukke Ringkøbing Dyrecenter. Først holder hun dog et ophørsudsalg. Arkivfoto: Gudrun Pedersen
Corona, konkurrence og helbredet får Dorthe Jessen til at lukke Ringkøbing Dyrecenter
Annonce

Ringkøbing: Coronaen fik Dorte Jessen til at beslutte, at nu blev hun nødt til at lukke, men andre ting har også haft betydning.

- Coronaen tog lige toppen af indtjeningen, men ikke så meget, så vi kan få hjælp fra statens hjælpepakker. Vi er meget afhængige af turisterne, der jo ikke kom i nogle måneder. Andre ting har også haft betydning. Ringkøbing er for lille til to dyrecentre, og det er svært for en lille selvstændig butik at kæmpe mod en konkurrende butik, der er med i en stor kæde, og derfor ikke behøver at give overskud i den første periode, siger Dorte Jessen.


Jeg har været glad for at være dyrehandler, det har været mit liv og min identitet.

Dorte Jessen, snart forhenværende dyrehandler


Og så er der helbredet.

- Jeg har hypermobile led, og det har jeg ikke taget hensyn til i mange år. Mine led kan ikke holde til, at jeg står og går så meget, som jeg gør i en 400 kvadratmeter stor butik, påpeger hun.

Hun passer både reolmarked og dyrehandel.

Nu starter hun ophørsudsalg, indtil butikken er ved at være tømt.

Annonce

Vemodigt

Hun flyttede for nogle år siden dyrecentret fra Herningvej og ud til Kuben, på  Ribovej.

- Da jeg flyttede herud, troede jeg, at vi skulle være flere om udgifterne, men det har ikke rigtig været tilfældet. Vi ligger rigtig godt, men min butik kan ikke bære huslejen alene. Jeg har forsøgt at finde noget andet, mens der er ikke rigtig lykkedes, siger Dorte Jessen.

Det er med vemod, at Dorte Jessen lukker Ringkøbing Dyrecenter.

- Jeg har været glad for at være dyrehandler, det har været mit liv og min identitet. Jeg ved ikke, hvad jeg skal til at lave, men jeg er åben for det meste, siger Dorte Jessen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Ringkøbing

Som ung var Jesper Märcher Larsen professionel fodboldspiller. Nu bruger han sin energi på at drive Skousen Invita-butik i Ringkøbing

Annonce