Annonce
Ugeavisen Ringkøbing

Danmarks største græskar er skåret ud til græskarlygte med motorsav.

Sådan ser Laurits Vagners græskar ud efter at det er blevet udskåret af trækunstneren Malik Mabe. Det kan ses som en del af Tivolis Halloween-udstilling. Foto: Tivoli.
Annonce

Hee/København: Ved DM i kæmpegræskar i Tivoli i København blev Laurits Vagner fra Hee nummer to med et græskar på 520,6 kilo.

Her op til Halloween er nogle af de ti deltagende kæmpegræskar blevet skåret ud til forskellige figurer af den dansk-amerikanske trækunstner Malik Mabe.

Malik Mabe valgte blandt andet Laurtis Vagners græskar fordi det var så stort, så han havde noget at arbejde med.

Her er den dansk-amerikanske trækunstner ved at udskære Laurits Vagners græskar, der blev nr. 2 i DM for kæmpegræskar. Foto: Tivoli

Til udskæringen har Malik Mabe blandt andet brugt motorsav.

Også det største græskar på 970,4 kilo er blevet udskåret, mens Tivolis gæster har kunnet følge med i processen.

Sådan så græskarret ud, da det fik årets 2. plads med en vægt på 520, 6 kilo. Her Laurits Vagnersammen med Tivolis Pjerrot ved vejningen under DM i kæmpegræskar i Tivoli i København. (Foto: Emil Helms/Ritzau Scanpix)

Allehelgensaften, den 31. oktober, kommer der lys i de udskårne græskar, nu med uhyggelige ansigter.

Malik Mabe siger om udfordringen:

- Jeg glæder mig sindssygt meget til at komme hjem til Danmark for at lave de her kæmpegræskar om til uhyggelige lanterner med min motorsav. Især fordi dette års kæmpegræskar er det største, jeg nogensinde har arbejdet med. 970,4 kilo, det er jo helt vildt. Det bliver så fedt og spændende at se, hvad jeg kan få ud af det.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce