Annonce
Ugeavisen Ringkøbing

Danmarksserien: RIF tæt at sikre sig endnu en sæson

Lauge Olesen, Ringkøbing IF var med sit flotte mål med til at sikre RIF sejren over FC Djursland. På søndag gælder det Skjold Sæby. Arkivfoto: Ole Nielsen.
Med en sejr over Skjold Sæby på søndag, kan RIF se mere roligt frem mod næste sæson i Danmarksserien.

Optakt: Vi har fået indledt nedrykningsspillet på flot vis. Med to flotte udesejre og en meget tæt hjemmekamp mod Århus Fremad, som vi dog endte med at tabe 0-2, er vi helt med fremme i toppen af nedrykningsspillet. Med sejren i vores seneste udekamp mod FC Djursland er vi meget tæt på at kunne sikre endnu en sæson i Danmarksserien. Til kampen mod FC Djursland var det et meget afbudsramt hold, vi fik sendt afsted, og med en gennemsnits alder på bare 19,8 år var vi noget udfordret. Men holdet viste endnu engang stor fighter-vilje og vindermentalitet, og efter en fremragende indsats kunne vi med 10 minutter af kampen nyde Lauge Olesen mål, så vi kunne tage hjem med en rigtig vigtig udesejr. Imponerende indsats som lover godt for fremtiden med så ungt et hold.

Til søndagens kamp mod IF Skjold Sæby skulle vi gerne kunne mønstre lidt mere erfaring til holdet. Klaus Moesgaard og Lennard Lauridsen er til disposition igen til denne vigtige hjemmekamp, som med en sejr betyder, at vi for alvor kan se frem mod næste sæson. Og ikke mindst ser tilbage på en sæson, som har givet så meget erfaring til mange af vores unge spillere, så netop de står godt rustet til en ny sæson. Inden vi dog når så langt, har vi 4 kampe, som skal vindes, og det agter vi også at gå benhårdt efter.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce