Annonce
Ugeavisen Ringkøbing

De 9 Muser lukker: Forretning fortsætter som ren netbutik

Birgitte Andreadis siger nu farvel til De 9 muser som fysisk butik, men kører den videre som netbutik.-
Den 21. februar er det slut med brugskunstforretningen som fysisk butik; Hornvarefabrikken rykker ind i stedet. Man vil dog stadig kunne finde De 9 Muser på nettet, fastslår indehaver Birgitte Andreadis.
Annonce

RINGKØBING: - Jeg føler mig enormt privilegeret! Jeg har elsket hver eneste dag, jeg har været på arbejde. Men en gang imellem skal man træffe nogle valg, og nu er jeg klar til at prøve noget andet.

Det siger Birgitte Andreadis, indehaver af brugskunstforretningen De 9 Muser, der i 15 år har ligget på Havnepladsen 1 i Ringkøbing.

Her har hun gennem årene opbygget et nært forhold til sine kunder - både lokale og danske og udenlandske turister. Men fra den 21. februar næste år må de vænne sig til, at det er slut. Birgitte Andreadis lukker nemlig den fysiske butik.

- Det betyder dog ikke, at det er slut med De 9 Muser, fastslår hun.

For omkring fem år siden besluttede hun nemlig at give sin netbutik et ordentligt skud vitaminer, og det er blevet så stor en succes, at hun nu satser på denne del af forretningen.

- Så De 9 Muser fortsætter som ren netbutik, endda med udvidet sortiment, siger Birgitte Andreadis.

Annonce

En stor succes

Siden Birgitte Andreadis åbnede De 9 Muser i 2005, er butikken blevet en fast del af gadebilledet i Ringkøbing, og de mange anderledes og sjove varer har tiltrukket kunder fra nær og fjern, ligesom de forskellige arrangementer hun holder i butikken, også har givet ekstra meget liv i butikken.

- Jeg har fået en kæmpeopbakning fra kunderne. Jeg tror, at 90 procent kommer igen og igen. Man bliver rørt, når der kommer tyske turister ind i butikken, der har gjort det til en tradition, at de lige skal have en kop kaffe og et kram, før de kører videre ud til det sommerhus, de har lejet, siger Birgitte Andreadis, der ikke lægger skjul på, at det aller hårdeste ved at lukke butikken netop bliver at sige farvel til denne kontakt med kunderne - og selvfølgelig til medarbejderne.

- Men jeg håber selvfølgelig, at de vil blive ved med at handle i netbutikken, siger hun.

At hun har besluttet sig for at lukke den fysiske butik, skyldes først og fremmest, at hun i sig har en uimodståelig trang til at engang imellem at prøve noget nyt.

- Det går godt for De 9 Muser; det forløbne år er nok det bedste, jeg nogensinde har haft. Men jeg tror, at man nok skal træffe sådant et valg, når man er på toppen, siger Birgitte Andreadis.

Annonce

Hornvarefabrikken

Køreplanen for hendes fremtid er endnu ikke helt fastlagt - bortset altså fra, at De 9 muser fortsætter som netbutik.

- Når man har et iværksætter-gen, vil man gerne prøve noget nyt. Jeg har en uddannelse i holistisk behandling, og det kunne jeg godt tænke mig at komme i gang med. Men det kan også være, det bliver noget helt andet. Under alle omstændigheder føler jeg mig privilegeret, fordi jeg har muligheden for at skifte spor, siger hun.

De 9 Muser kommer ikke til at stå tom. Som tidligere omtalt i Dagbladet åbner Hornvarefabrikken en butik i Ringkøbing, og det bliver netop i Havnepladsen 1.

- Jeg er glad for, at det bliver en kvalitetsbutik som Hornvarefabrikken, der fortsætter, hvor De 9 muser nu ligger, siger Birgitte Andreadis.

Selv om forretningen altså lukker 21. februar næste år, vil man ikke opleve, at De 9 muser lige så stille tømmes for indhold de kommende måneder.

- Da den jo fortsætter som netbutik, har jeg ikke et lager, der skal sælges ud af; det indgår bare efterfølgende i netbutikken, siger hun.

Tilsvarende kan folk roligt købe deres julegaver i De 9 Muser; de vil stadigvæk kunne byttes, tilføjer Birgitte Andreadis.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Ringkøbing

Susanne i Kurbadet

Annonce