Annonce
Nogle kunder vil lave julemad fra bunden. De køber et rullepølseslag hos slagteren, så de selv kan krydre og koge den. Andre lader slagteren om at stege ænder. Arkivfoto: Bjørn Kähler/Scanpix
Ugeavisen Ringkøbing

Der skal ikke eksperimenteres med maden op til jul

Det skal være, lige som det plejer. Der skal ikke eksperimenteres med maden op til jul, fortæller de hos slagteren og bageren.
Annonce
  • RULLEPØLSE PÅLÆG
    Nogle kunder vil lave julemad fra bunden. De køber et rullepølseslag hos slagteren, så de selv kan krydre og koge den. Andre lader slagteren om at stege ænder. Arkivfoto: Bjørn Kähler/Scanpix
  • Til jul har Merrild Jørgensen fra Ejvinds Bageri ikke kun rundstykker at tænke på. Der skal også bages masser af traditionelle julekager. Arkivfoto: John Randeris
Ugeavisen Ringkøbing

Stillegudstjeneste i Ringkøbing Kirke

Annonce
Ugeavisen Ringkøbing

'Jeg hedder Joop' - En autentisk fortælling om at være krigsbarn

Annonce
Ugeavisen Ringkøbing

Aftencafé med fællessang og varme hveder

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Ringkøbing

Foredrag: Har naturen plads til alle?

Ugeavisen Ringkøbing

Klimahandledag på Naturkraft

Ugeavisen Ringkøbing

Grænseforening: Forårsmøde i Brejning med dejlig musik

Ugeavisen Ringkøbing

Fynske Malere og varme hveder. Kunstforedrag v. Tina Anette Madsen

Ugeavisen Ringkøbing

Åbning af vandre- og cykelruter i Fjelstervang

Ugeavisen Ringkøbing

Hvad har det af betydning for udsatte børn og unge, at de føler sig forstået?

Ugeavisen Ringkøbing

Norden i ord og toner med Willy Egmose

Ugeavisen Ringkøbing

Kender du sangen? Syng de nye sange i Højskolesangbogen

Ugeavisen Ringkøbing

Koncert med kor og lokale gæster på Fiskeriets Hus

Annonce