Annonce
Ugeavisen Ringkøbing

Det bliver igen kamp til stregen

Jeppe Solgaard er tilbage på fuld styrke. Arkivfoto: Ole Nielsen
Annonce

Fodbold: Fredag aften begynder jagten på et nyt slutspil i 2. division og i så fald for tredje år i træk. En placering blandt de seks øverste er dog ikke en naturlov og slet ikke med den puljeinddeling. AB trak nitten, da et af østholdene skulle over i vores kreds, og det er næsten altid et top 3 hold - læg dertil de notorisk stærke mandskaber fra Middelfart, Jammerbugten, Aarhus fremad, Brabrand samt nedrykkeren fra 1. division Thisted - ja, så har vi seks favoritter foran os, så det bliver igen kamp til stregen.

- For os gælder det om at være klar fra start, så vi hurtigst muligt finder rytmen, fortæller Nicolai Wael.

- Vi oplevede sidste efterår en stime på syv kampe som ubesejrede efter en forfærdelig start med tre nederlag. Det sidste er vi gerne fri for, og vi ved, at sejre giver selvtillid, og det har et ungt hold som os især brug for, så lad os gerne starte med nogle sejre, så bliver hverdagen også lidt lettere.

Men kigger man på modstanderne de første 3 runder, bliver det uendeligt svært. Først Jammerbugten, dernæst Brabrand ude og endelig Thisted. Alle enten traditionelle tophold i minimum 2. division eller tidligere 1. divisionshold, så det bliver spændende, hvordan vores hold står til dem.

Jammerbugten bliver første test, og det er et meget stærkt mandskab, Bo Zinck stiller op med. Vendelboerne har stort set holdt sammen på truppen fra sidste sæson, og det var jo da i hvert fald nok til 2 sejre og 1 uafgjort mod os.

- Det var tætte kampe med et par 1 måls sejre, så vi var såmænd ikke så langt fra, vurderer Wael.

- De har rigtig nok overhånden, men det er altid spændende, hvordan man som trup er kommet igennem en ret kort opstart og spillet eventuelt nye spillere ind, og i den forbindelse kan du ikke bruge sidste sæsons resultater til ret meget. Jeg synes, vi har hentet et par dygtige spillere i Ragnar Leosson og Martin Egelund, samtidig med at Jeppe Solgaard efter et helt års pause er tilbage med fuld styrke, lige som Pape, Gloire og Julle også må betragtes som tillægsspillere efter et forår med mange skader, så vi er klar til at give den gas, siger Nicolai Wael.

I alt råder trænerteamet over 29 spillere i førsteholdstruppen, hvor af hele ni er talentfulde nyoprykkede seniorspillere fra vores U19 liga 1 hold. Flere af dem har også været med i træningskampene mod Holstebro og Varde, der begge endte 2-2, og selv om der var mange om spilletiden, så lur mig om ikke 1 af dem allerede snart får debut, og det i sig selv vil jo være en god historie.

Som noget nyt prøver vi at afvikle nogle kampe fredag aften, hvor modstanderne også er med på ideen. Tidspunktet er forhåbentlig velvalgt til et par hyggelige timer med en rif-griller og fadbamse - og ikke mindst til en sejr.

Så velkommen til modstandere, publikum og dommertrio!

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Ringkøbing

Susanne i Kurbadet

Annonce