Annonce
Ugeavisen Ringkøbing

Det er sikkert at handle i de fysiske forretninger

Julen i Ringkøbing. Foto: Ringkøbing.dk
Der er ingen grund til at blive hjemme. Man kan som forbruger trygt handle i de lokale forretninger, siger Jacob Muldkjær Rasmussen, Købstadschef i Ringkøbing.

Ringkøbing: Selv i en af de mest travleste perioder i detailhandlen er der ingen evidens for, at detailhandlen er en ’super spreder’. Vores Sundhedsminister, Magnus Heunicke, roste netop detailhandlen på pressemødet den 17. december, for den store indsats detailhandlen leverer i forhold til at holde smitten-risikoen nede.

Den danske detailhandel ser med stor alvor og bekymring på de kraftigt stigende covid-smittetal og derfor efterlever vi også alle retningslinjerne fra myndighederne, så det er sikkert for vores kunder at handle i de fysiske forretninger.

Kunderne bærer mundbind, medarbejderne bærer mundbind eller visir, der er håndsprit, afstandsmarkeringer, arealkrav og skiltning. Når vi taler om butikker på gågadeniveau, er det ikke unormalt, at døren står åben hele dagen, hvilket sikrer en god udluftning. I storcentre er der kraftige ventilationsanlæg, der ligeledes sikrer en konstant udluftning. Alle disse tiltage er netop, hvad sundhedsmyndighederne anbefaler.

Annonce

- Her i Ringkøbing er der god plads. Vi har 70 specialbutikker og er gearet til 4 mio. turistovernatninger især i højsæsonen. Så her i den turistmæssige ydersæson er der ekstra god plads til de lokale kunder i butikkerne - de kan trygt handle i vores butikker, siger Jacob Muldkjær Rasmussen, Købstadschef i Ringkøbing.

Vi er klar til at modtage kunderne med engagerede medarbejdere, et smil på læberne, god personlig service, vejledning, gaveindpakning og lange åbningstider - der er ingen grund til at blive hjemme. Man kan som forbruger trygt handle i de lokale forretninger, storcentre eller stormagasiner – julegaveshopping skal fortages i en forretning ellers er det ikke rigtigt jul.

Vi har 70 specialbutikker og er gearet til 4 mio. turistovernatninger især i højsæsonen. Så her i den turistmæssige ydersæson er der ekstra god plads til de lokale kunder i butikkerne - de kan trygt handle i vores butikker.

Jacob Muldkjær Rasmussen, Købstadschef i Ringkøbing
Annonce
Ugeavisen Ringkøbing

Fyraftenssang

Annonce
Ugeavisen Ringkøbing

Susanne Bøndergaard fik både blomster, vase og vers da hun rundede 25 år i mediehuset

Annonce
Ugeavisen Ringkøbing

O at være en høne

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Ringkøbing

Kultur for alle: Ringkøbing-Skjern Bibliotekerne byder velkommen til et blik ind i forårets program

Ugeavisen Ringkøbing

G. Bech-Hansen har købt stort ind til nytårskur

Ugeavisen Ringkøbing

A.V. Vejgaard har fire sælgere på arbejde til nytårskur med en ny sællert i Taigo

Ugeavisen Ringkøbing

Kalenderen

Ugeavisen Ringkøbing

Toyota: Køb din nye hybridbil nu, hvis du vil være sikker på, at den er klar til sommersolen

Ugeavisen Ringkøbing

Tang Biler er stolt over at have Årets Bil og Danmarkspremiere på S-Cross

Ugeavisen Ringkøbing

4700 borgere i Ringkøbing-Skjern Kommune kan komme til psykolog med få dages varsel

Ugeavisen Ringkøbing

Overtro, varsler og vilde ritualer: Fem overraskende nytårstraditioner

Ugeavisen Ringkøbing

Kalenderen

Annonce