Annonce
Ugeavisen Ringkøbing

Det Rullende Madværksted indtager Ringkøbing

Det Rullende Madværksted holder på havnen i Ringkøbing de næste tre dage.
Annonce

Ringkøbing: Lokale borgere og sommergæster kommer sammen med lokale råvarer fra blandt andet Fiskehuset og Økoladen i centrum, når Det Rullende Madværksted slår dørene op onsdag, torsdag og fredag i på havnen i Ringkøbing.

Her vil et mobilt udekøkken gæste havnen med et med et hold af professionelle hverdagskokke. De vil bistå feriegæster og lokale indbyggere i at lave lækker og let sommermad.

Det Rullende Madværksted på Havnen i Ringkøbing:

Onsdag den 19. august kl. 11.00-16.00

Torsdag den 20. august kl. 11.00-16.00

Fredag den 21. august kl. 10.00-15.00

- De lokale råvarer og egnsspecifikke retter vil være i centrum for madlavningen, og kodeordet for initiativet er, at alle skal kunne være med. Der er plads til cirka 20 personer ved gryderne ad gangen, fortæller købstadschef Jacob Muldkjær Rasmussen,

Det rullende madværksted sendes ud i det danske sommerland som en del af regeringens sommerpakke, der blev lanceret sidst i juni, og som blandt andet skal styrke lokalt erhvervsliv og øge turismen.

Det er gratis og uden tilmelding at deltage.

Sommerturnéen arrangeres og afholdes af Madkulturen, der er en selvejende institution under Miljø- og Fødevareministeriet.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Ringkøbing

Som ung var Jesper Märcher Larsen professionel fodboldspiller. Nu bruger han sin energi på at drive Skousen Invita-butik i Ringkøbing

Annonce