Annonce
Ugeavisen Ringkøbing

Efterårsferiens aktiviteter for børn på DIT bibliotek…

Kom og leg med lego på biblioteket. PR-foto
Tag børn og børnebørn med på biblioteket i ugerne i og omkring efterårsferien. Her er der både teater, trylleshow og kreative familieaktiviteter.
Annonce

Onsdag 9. oktober kl. 10-10.35 kan børn i alderen 3-5 år opleve teaterforestillingen Kærlighed på Tarm Bibliotek. En fortælling om en frø, der forelsker sig i en hvid and og som tager afsæt i den poetiske børnebog af Max Velthuijs. En humoristisk, rørende og vis fortælling for det yngste publikum.

Netop nu - de 10 mest populære

1. Lucinda Riley: Helenas hemmelighed

2. Lucinda Riley: Solsøsteren

2. Jussi Adler-Olsen: Offer 2117

3. Lucinda Riley: Solsøsteren

4. Jeffrey Archer: Her var en mand

5. Anne Hjernøe: Stræk, let og mæt

6. Mari Jungstedt: Et mørke iblandt os

7. Elisabeth Gjerluff Nielsen: Store børn

8. Lone Theils: Savnet

9. Puk Damsgård Andersen: Ser du månen, Daniel

10. David Lagercrantz: Hende der må dø

Annonce

Bidt af en gal Lego-klods

Er du og din familie bidt af en gal Lego-klods, så kom og nyd fælleskabet og legen, mens I sammen slipper fantasien og kreativiteten løs, når der bygges uden byggevejledning. Hanne fra Hannes Klodseri tager tusindevis af Lego-klodser med og står klar med masser af inspiration og hjælp. Lego værksted er for 6-11 årige børn og deres voksne.

Kom og vær med til Klodsede dage på biblioteket mandag 14. oktober på Tarm Bibliotek, tirsdag 15. oktober på Videbæk Bibliotek og onsdag 16. oktober i Ringkøbing Rådhushal. Alle dage fra 10-12.30.

Annonce

Bidt af gode bøger – Læsemaraton for familier for 6-13 årige.

Kan du li’ at læse, eller vil du gerne blive bedre og er frisk på en hyggelig læsedag med din familie, så kom til læsemaraton på Ringkøbing Bibliotek tirsdag 15. oktober kl. 10.30. Her står børnebibliotekarerne klar med gode råd til læsningen og inspiration til masser af spændende bøger.

Biblioteket serverer i dagens løb snacks og drikkevarer og noget godt at spise til frokost. Det bliver en hyggelig dag, uanset hvilke bøger du vil læse i eller lytte til. Læs mere på riskbib.dk.

Annonce

Trylleshow, dragebygning og Nomerne workshop.

Tirsdag 15. oktober er der trylleshow med Jesper Grønkjær på Tarm Bibliotek kl. 10.30-11.15. Trylleforestillingen er et hæsblæsende show, som kombinerer trylleri, klovneri, bugtaleri, ballondyr – samt en vaskeægte levende hvid tryllekanin og det for alle fra 3-99 år.

Onsdag 16. oktober kl. 10-11.30 er der Dragebygning på Skjern Bibliotek under kyndig vejledning af Niels Bundgaard. Vi har materialerne, så kom blot med frisk gå-på-mod og lyst til at lave en drage. Der skal være én voksen med hvert barn. Gratis for børn som skal være minimum seks år. Der er entre for voksne.

Onsdag 16. oktober kl. 10.30-11.30 afholdes Nomerne workshop med på Skjern Bibliotek. Workshoppen er en blanding af aktiviteter, undervisning og underholdning. Der vil være en Nomer-quiz, farvelægning, tegning og til sidst hjælper alle med at finde på et monster til næste bog. Fra 4-10 år.

Annonce

B-bumm – en teaterforestilling for ½-3 årige

En farverig, finurlig forestilling om vores utrolige hjerte med lyde, hjerteslag og sjove stofbeklædte skumrør. Forestillingen kan opleves mandag 21. oktober på Videbæk Bibliotek, tirsdag 22. oktober på Skjern Bibliotek, onsdag 23. oktober på Ringkøbing Bibliotek, torsdag 24. oktober på Hvide Sande Bibliotek og fredag 25. oktober på Tarm Bibliotek. Alle dage kl. 9.30-10.05.

Alle arrangementer for børn er gratis, men kræver billet som kan bestilles på riskbib.dk en uge før arrangementet. Bemærk at der er forældrebetaling til dragebygning. Læs mere på riskbib.dk.

På gensyn til masser af underholdning, leg og læring på DIT bibliotek.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Ringkøbing

Som ung var Jesper Märcher Larsen professionel fodboldspiller. Nu bruger han sin energi på at drive Skousen Invita-butik i Ringkøbing

Ugeavisen Ringkøbing

René Lagoni har været en af hovedkræfterne bag surf-eventyret på Ringkøbing Fjord. Han fik gjort en forretning ud af sin hobby.

Annonce