Annonce
Ugeavisen Ringkøbing

Elisabeth Gjerluff Nielsen giver foredrag i Ringkøbing

Sanger og forfatter Elisabeth Gjerluff Nielsen. Foto: Jens Nørgaard Larsen
Der sker mange spændende ting i efteråret på bibliotekerne.
Annonce

Biblioteksklummen: Ringkøbing-Skjern Bibliotekerne kan afsløre en nyhed: Tirsdag d. 27. oktober. Vi får besøg af en erfaren forfatter, sangskriver og komponist: Elisabeth Gjerluff Nielsen. Hun har i over 40 år beskæftiget sig med dansksproget sangskrivning og det er efterhånden blevet til 30 albumudgivelser. I anledningen af Spil Dansk Ugen, kan du opleve et musikalsk foredrag i Rådhushallen i Ringkøbing. Bestil billet på riskbib.dk.


I anledningen af Spil Dansk Ugen, kan du opleve et musikalsk foredrag i Rådhushallen i Ringkøbing.


Annonce

De populære Erindringscaféer

Byder i efteråret på hele 6 forskellige arrangementer. Det første i Ringkøbing tirsdag d. 27. oktober kl. 14.30 hvor tidl. formand for roklubben Hans Thomsen fortæller om Ringkøbing Roklub som var instedet for byens ungdom. De kom i roklubben hver aften, ikke bare for at ro, men også for at hygge sig og feste. Men for de fleste var det en hyggeklub med motion og samvær i højsædet.

Samme dato kl. 14.30 kan du på Tarm Bibliotek møde Kjeld Kargo Fisker, der i dag er rektor på UCRS, Skjern og næstformand i bestyrelsen for Røde Kors Egvad, hvor han fortæller om sine mange rejser med Røde Kors. Bestil billet på riskbib.dk.

Annonce

Bogcaféer

Hvor bibliotekarerne præsenterer en håndfuld bøger med temaet: Befrielse, kan du deltage i på Ringkøbing Bibliotek torsdag d. 22. oktober og på Hvide Sande Bibliotek torsdag d. 29. oktober. Onsdag den 4. november på Videbæk Bibliotek er temaet Venskaber i litteraturen. Alle dage kl. 10.30-11.30. Kom til en hyggelig formiddag hvor vi også uddeler en lille flyer med alle de omtalte titler - hvor der er plads til dine egne noter. Bestil billet på riskbib.dk

Annonce

Det´ for børn

I 2020 ville Ole Lund Kirkegaard være fyldt 80 år - det fejrer vi med koncert med nye og gamle sange, der bygger på hans børnebogsunivers. SKRALLEBANG står for løjerne torsdag d. 22. oktober på Hvide Sande Bibliotek.

For de allermindste 1-4 år og deres voksne er der HOV! Børneteater med teaterBLIK. Livet er fyldt med overraskelser. Ingenting bliver, som vi forventer, og alt er hele tiden i bevægelse og forandring. ”HOV!” er et origami-inspireret univers, hvor papir er centralt både i scenografi, kostume og handling. På Ringkøbing Bibliotek onsdag d. 28. oktober kl. 10.00 og på Hvide Sande Bibliotek torsdag d. 29. oktober kl. 10.00

Beat & Brøl i Monsterland er en gruopvækkende, men sjov musikforestilling for de 3-8 årige, hvor de to dukker pigen Beat og drengen BrøL, undersøger forskellige monstre på deres rejse rundt i Monsterland. Videbæk Bibliotek torsdag d. 5. november kl. 10.00Billetter kan bestilles en uge før på riskbib.dk.

Vi sørger for den fornødne afstand og håndsprit.

Ses vi på DIT bibliotek?

Annonce

De 10 mest populære:

1. Stine Pilgaard: Meter i sekundet: roman

2. Katrine Engberg: Isola: kriminalroman

3. Kirsten Thorup: Indtil vanvid, indtil døden: roman

4. Steffen Jacobsen: De stumme piger

5. Leif Davidsen: Forræderens børn

6. Lise Ringhof: Det er de danske som flygter: roman

7. Kim Faber: Satans sommer: krimi

8. Camilla Läckberg: Vinger af sølv: spændingsroman

9. Elsebeth Egholm: Som natten kender stjernerne: roman

10. Julie Hastrup: Vildskud: krimi

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce