Annonce
Ugeavisen Ringkøbing

Endelig er der fodbold på Green Arena igen

Lennard Lauridsen scorede i den seneste træningskamp mod Herning Fremad. Arkivfoto: Søren Palmelund
- Det tegner til at blive et rigtig spænende forår, skriver RIFs nye sportschef, Nicolai Wael.

Fodbold: Endelig er der fodbold på Green Arena igen med hele 2 kampe på 4 dage. Desværre bliver starten på sæsonen uden vores trofaste fans og sponsorer, da det nuværende forsamlingsforbud ikke tillader tilskuere i de første par runder. Det ændrer dog ikke på, at vi glæder os til endelig at komme i gang med at spille kampe igen.

Vi lægger hårdt ud i en forårssæson, som byder på 18 kampe i et meget presset kampprogram. Der spilles to kampe inden sæsonen går over i slutspillet, der deler sig i to - oprykning- og nedrykningspuljerne.


Med sejren i vores seneste turneringskamp tilbage i oktober 2020 på udebane mod Marienlyst, efter en fantastisk indsats af hele holdet, er vi i dag blot ét point fra at lande i oprykningspuljen.


Med sejren i vores seneste turneringskamp tilbage i oktober 2020 på udebane mod Marienlyst, efter en fantastisk indsats af hele holdet, er vi i dag blot ét point fra at lande i oprykningspuljen. Men rækken er tæt med få point holdende imellem, så det tegner til at blive et rigtig spænende forår.

Vores forberedelse til forårssæsonen har været noget anderledes, end vi er vant til pga. COVID-19. Efter en lang periode uden træning har spillerne kun haft mulighed for at træne sammen i en kort periode. Herudover er det også blot blevet til en enkelt træningskamp i lørdags mod Herning Fremad.

”Vi spiller 1-1 efter 1-0 på mål af Lennard Lauridsen. Det var en kamp, hvor vi så gode ud og skabte en del chancer, og vi burde også have ført med et par mål. Som kampen skred frem mistede vi noget initiativ. Men det rokker ikke ved, at vi så gode ud i de første 70 min., indtil vi foretager en del udskiftninger, som fik brudt vores rytme”, fortæller cheftræner Claus Christiansen.

Første kamp i påsken er torsdag mod Horsens Sf, der ligger i den tunge ende af tabellen. Derfor må vi forvente, at der kommer et hold, som vil kæmpe med alt, hvad de har. I vores første indbyrdes kamp, som endte 0-0, må vi erkende, at vi ikke ramte vores niveau, og derfor måtte vi tage skuffet hjem med 1 point. Med den præstation i baghovedet skal vi virkelig være klar til kampen fra allerførste fløjt. Trænerteamet har arbejdet godt med holdet, så vi er fortrøstningsfulde, og glæder os til at komme i gang med turneringen.

2 påskedag besøger Viby If Green Arena. Vores seneste opgør endte med en solid sejr på hele 6-1 efter en flot 1. halvleg, hvor vi var foran 4-0 ved pausen. I den kamp blev Dennis Juelsgaard den store helt med et hattrick på bare 16 min. Viby IF holder også til i den tunge ende af tabellen, så endnu engang forventer vi at møde en modstander, som vil arbejde hårdt for få point med hjem fra Green Arena.

Til påskens to kampe må vi desværre undvære nogle af vores bærende kræfter på holdet. Kasper Thomsen, Andreas Bonde og Dennis Juelsgaard er alle ude med skader. Herudover har vi nogle spillere med småskader, og tiden må vise, om de når at blive klar til de to kampene i påsken.

Vi ser frem til, at vi forhåbentlig snart kan mødes til fodbold på Green Arena.

Rigtig god kamp.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce