Annonce
Ugeavisen Ringkøbing

Esmark ansætter nye folk og vil være endnu flere

- Vi er i en situation, hvor vi har mulighed for at løfte serviceniveauet til et endnu højere niveau, siger Thomas Sørensen. Pressebillede
Annonce

Hvide Sande: Esmark har siden årsskiftet udvidet med 12 nye fuldtidsmedarbejdere, og virksomheden forventer at udvide med yderligere en håndfuld medarbejdere i de kommende måneder.

Helt konkret er der tale om fire nye ferierådgivere, en ejerrådgiver, en servicemedarbejder, en marketing-medarbejder, en HR-assistent, en økonomielv samt to rengøringskoordinatorer.

- Vi er i en situation, hvor vi har mulighed for at løfte serviceniveauet til et endnu højere, og samtidig får vi løbende nye huse ind til udlejning, så vi har forrygende travlt. Derfor er vi heller ikke færdige med at ansætte nye folk, siger Thomas Sørensen, medindehaver og driftsdirektør i Esmark, i en pressemeddelelse.

Netop nu søger Esmark fire nye medarbejdere.

Det drejer sig om to interne ejerrådgivere til afdelingerne i Bjerregård og Blåvand og to ferierådgivere til afdelingerne i Bjerregård og Søndervig.

Derudover vil der på lidt længere sigt skulle ansættes en bureauchef i Henne Strand og en kontorelev i Blåvand.

Thomas Sørensen glæder sig over, at Esmark er kommet godt igennem den svære periode med grænselukning i foråret.

- Der var nogle meget dyre måneder, som kostede os et stort tocifret millionbeløb, men vi kom igennem uden at fyre medarbejdere, og sommeren ser ud til at blive den bedste for os nogensinde, siger Thomas Sørensen.

Esmark er Danmarks fjerdestørste feriehusudlejer og har hovedkontor i Hvide Sande samt lokalkontorer i Søndervig, Bjerregård, Houstrup, Henne, Vejers og Blåvand.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Ringkøbing

Som ung var Jesper Märcher Larsen professionel fodboldspiller. Nu bruger han sin energi på at drive Skousen Invita-butik i Ringkøbing

Annonce