Annonce
Ugeavisen Ringkøbing

Esther finder personlige gaver fra chefen

Esther Jørgensen, indehaver af Café Teske, har travlt med at indkøbe og samle julegaver for virksomheder til deres ansatte. Arkivfoto Jørgen Kirk
Der må gerne være forskel på gaverne til de ansatte - bare man kan se, at der er tænkt over gaven, fortæller Esther Haubjerg Jørgensen.
Annonce

Julegaver: Hvad gør en chef med ansatte, når han eller hun gerne vil give noget personligt, men ikke selv synes at tiden er til at finde på noget og købe det ind?

Chefen hyrer selvfølgelig en personlig julegaveshopper. Sådan en findes også i Ringkøbing.

Esther Haubjerg Jørgensen, ejer af Café Teske, tilbyder nemlig også at finde på personlige gaver til de ansatte.

- Efteråret er jo en lidt stille tid for caféen, så derfor har jeg mulighed for at gøre det, forklarer Esther Haubjerg Jørgensen.

Hun har erfaring på området. Esther Haubjerg Jørgensen hari mange år købt julegaver til de 40-50 ansatte i hendes mand, Poul Jørgensens firma, HV Tansport.

- De skal gerne have noget personligt hver år, som lige passer til den enkelte. Så må det også gerne være nogle gaver med lidt sjov og humor involveret. Måske skal der en hoptimist med i gaven, fortæller Esther Haubjerg Jørgensen.

Det vil andre firmaer også gerne have til deres ansatte, så cheferne hyrer Esther Haubjerg Jørgensen.

- Vi tager en snak om prisniveauet og om hver enkelt ansat; hvad de går op i. Der er jo forskel på, om det er en ung eller ældre medarbejder, om det er en mand eller en kvinde. Hvis nogen rejser meget, så kan det være gode badelagner eller gode bøger til turen. Går de meget op i mad, så kan det være noget gourmet-agtig. Er det en jæger, så kan det være jagtting. Det må gerne være i den eksklusive afdeling, som folk ikke selv bare lige ville købe, fortæller hun.

Allerede sidste år hjalp Esther Haubjerg Jørgensen flere firmaer.

- De understreger, at det skal være noget, der kan bruges her og nu. Den kurv eller kasse, som gaverne er kommet i, må også gerne kunne bruges til noget, har hun erfaret.

Esther Haubjerg Jørgensen gør meget ud af, at gaverne skal købes i lokale forretninger.

- Det er en sjov udfordring at finde på gaver, som modtagerne kan se, at der er tænkt over, siger hun.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Ringkøbing

Susanne i Kurbadet

Annonce