Annonce
Ugeavisen Ringkøbing

Få gode tilbud ind på mobilen

- Vi vil gerne belønne de kunder, der bruger Ringkøbings butikker, siger købstadscehf Jacob Muldkjær Rasmussen om den nye tilbudsapp. Arkivfoto: Jørgen Kirk

Ringkøbings butikker vil give gode tilbud til de trofaste kunder.

Annonce

Ringkøbing: Fremover er det ekstra vigtigt at have sin mobiltelefon på sig, når der skal handles i en af Ringkøbings butikker.

Ringkøbing Handelsforening har nemlig oprettet en kundeklub og en klub-App, hvor butikkernes gode tilbud vil blive lagt ind.

- Så kan kunderne se, om der er gode tilbud i den butik, de alligevel skal ind i. Tilbuddene vil kun være for kundeklubbens medlemmer, fortæller købstadschef Jacob Muldkjær Rasmussen fra Ringkøbing Handelsforening.

Det er dog ikke kun til daglig, at der vil være gode tilbud på mobilen.

- For eksempel vil der til Open by Night være time-tilbud, gratis adgang til events og konkurrencer for medlemmer af klubben. Hvis man melder sig ind i kundeklubben i februar, deltager man i konkurrencen om gavekort til Ringkøbings butikker for 5.000 kroner, fortæller Jacob Muldkjær Rasmussen.

Det er gratis og let at melde sig ind. Man skal blot sende en sms med teksten "Rkb tilbud" til 1272 og følge de anvisninger, man får retur.

Fordelsklubben vil så være på ens mobiltelefon som en app, hvor man kan gå ind og se tilbuddene.

Finder man et tilbud, man vil gøre brug af, så går man i butikken, viser personalet sin mobiltelefon med tilbuddet og indløser det. Hver kunde/medlem kan kun indløse tilbuddet en gang.

Vis personalet at du har tilbudsapp'en, så kan du indløse det gode tilbud.
Annonce

Nå alle kunder

- Vi vil gerne nå alle kunder, både de, der bruger de traditionelle kanaler, og de, der bruger digitale kanaler, forklarer Jacob Muldkjær Rasmussen.

Alle kan melde sig ind i kundeklubben, men Jacob Muldkjær Rasmussen regner med, at det især vil være folk fra Ringkøbing og oplandet, der vil gøre brug af tilbuddene.

- Det skal ikke forhindre turister i at gøre brug af kundeklubbens muligheder, men tilbuddene skal ses som en belønning til de kunder, der bruger Ringkøbings butikker. Handelsforeningens medlemsbutikker er jo dem, der betaler de mange aktiviteter, som finder sted i Ringkøbing. Vi vil gerne sørge for, at kunderne har lyst til at komme til byen, siger han.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Ringkøbing

Som ung var Jesper Märcher Larsen professionel fodboldspiller. Nu bruger han sin energi på at drive Skousen Invita-butik i Ringkøbing

Annonce