Annonce
Ugeavisen Ringkøbing

Feriecenter-projekt i Søndervig: Borgerne høres endnu engang om Lalandia-plan

Borgerne får endnu en chance for at udtale sig om Lalandia-planen, når forslaget fremlægges for offentligheden. Der skal holdes endnu et borgermøde.
Kommunen vil indkalde til møde, mens planforslag for stort feriecenter er lagt frem i høring.
Annonce

SØNDERVIG: Borgerne får endnu en mulighed for at stille spørgsmål, når lokalplanforslaget, der skal bane vejen for den store feriepark i Søndervig, snart lægges frem i offentlig høring i otte uger.

- Vi har besluttet, at der i offentlighedsfasen skal holdes et borgermøde om planerne, siger teknik- og miljøudvalgsformand John G. Christensen (S).

Teknik- og miljøudvalget har netop nikket ja til planforslaget, der snart skal behandles i byrådet, hvorefter det vil blive fremlagt for offentligheden.

- Vi når ikke at få det endeligt godkendt i år; blandt andet skal administrationen have behandlet de kommentarer og indsigelser, der måtte komme. Men det vil ske engang i begyndelsen af det nye år, siger John G. Christensen.

Mens lokalplanen for feriecenterprojektet altså er på skinner, er der meget længere vej til, at planerne for "Nyhavn" - området syd for Søndervig, der kommer til at ligge i den trekant, som dannes af Holmsland Klitvej, Søndervig Landevej og den kommende omfartsvej - kan føres ud i livet. Der er blandt andet forslag om at flytte Sandskulpturfestivalen, bagagerumsmarkedet og feriehusudlejningen hertil.

- Vi befinder os kun i idéfasen endnu. Blandt andet skal der holdes endnu et møde med beboerne. Først derefter kan vi begynde at bearbejde de ideer, der er kommet ind og igangsætte en lokalplan, siger John G. Christensen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Ringkøbing

Susanne i Kurbadet

Annonce