Annonce
Ugeavisen Ringkøbing

Glædessmil og flag til genåbningen

Sebastian Andreasen Rasch, Krista Rasch og Mila i Finn S. i Ringkøbing. Parret benyttede blandt andet mandagen til at bytte julegaver, og de var meget, meget glade for, at byen nu er åben igen. Foto: Kaj Poulsgaard

Ringkøbing: - Jeg læste for nyligt, at en ekspert har spået, at om fem år vil det kun være et godt butiksliv i byen med over 50.000 indbyggere. Jeg håber virkeligt ikke, at han får ret, for jeg har ikke særlig god erfaring med at handle på nettet. Det tøj, jeg får hjem, er enten for småt eller for stort, siger Sebastian Andreasen Rasch, Ringkøbing.

Mandag morgen var han sammen med hustruen Krista og datteren Mila de første, der besøgte Mr. Finn i gågaden i Ringkøbing efter 67 dages nedlukning.

- Vi har virkeligt glædet os til at kunne gå i gågaden igen. I dag skal vi blandt andet også bytte julegaver, sagde Krista Rasch.

Og i døren var Finn Sørensen et stort smil:

- Efter at have været lukket i ni en halv uge har jeg virkelig glædet mig at til at kunne lukke forretningen op igen. På en skala fra 1-10 tror jeg, jeg er på en 12’er. Jeg har mødt ind hver dag, men klokken 10.30 var der ikke mere at lave, sagde han.

- Vi har valgt at sige, at alle kan få byttet deres julegaver. Det er god service, sagde han.

Ringkøbings gågader er pyntet med flag i anledning af genåbningen, og alle man talte med mandag morgen smilede om kap med den blå himmel. Foto: Kaj Poulsgaard

Nygade var pyntet op med små dannebrogsflag i dagens anledning, og i Algade var det de store flag, der pyntede i bybilledet.

Den butik, der var mest kø i fra morgenstunden, var i øvrigt Bog & Ide. Det var tydeligt, at den butik havde været savnet af kunderne. Der er da også udkommet mange gode bøger, mens butikken har været lukket.

Bog & Ide var en af de butikker der oplevede kø fra morgenstunden af. Foto: Kaj Poulsgaard
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce