Annonce
Ugeavisen Ringkøbing

Go’on deler blomster ud i dag

Go'On deler blomster ud i dag. Foto: Go’on.
Go’on, der netop har etableret en tank på Søndervigvej 5 i Ringkøbing, deler i dag blomster ud for at hylde de lokale selvstændige.

Ringkøbing: Det danske brændstofselskab Go’on vil puste liv og begejstring tilbage i de lokale selvstændige. Det gør de i en ny kampagne, hvor lokale borgere kan give en lokal erhvervsdrivende et ”skulderklap” og en virtuel eller fysisk buket, så vi sammen får de lokale til at blomstre igen.

Det skriver Go'on i en pressemeddelse.

I dag fredag den 7. maj kl. 13.00-15.00 uddeler de buketter til forbipasserende ved den helt nye Go’on tank, der er etableret på Søndervigvej 5 i Ringkøbing. Buketter som man så kan give videre til den selvstændige erhvervsdrivende, som man synes har fortjent den.

Annonce


- Vi er kendte for at være aktive i de lokalsamfund, hvor vi har stationer, så derfor var det naturligt for os at igangsætte denne lidt anderledes kampagne, hvor vi gerne vil hylde de lokale erhvervsdrivende.

Mick Kjær, CEO i Go’on


- Vi er kendte for at være aktive i de lokalsamfund, hvor vi har stationer, så derfor var det naturligt for os at igangsætte denne lidt anderledes kampagne, hvor vi gerne vil hylde de lokale erhvervsdrivende. Alle ved, at et blomstrende erhvervsliv er vigtigt for livet i et lokalsamfund, så efter et år med nedlukninger og dalende omsætning, så mener vi, at de mange lokale selvstændige, der knokler for at holde liv i deres forretning, de skal have en anerkendelse, og den skal deres lokale kunder være med til at give dem. Med kampagnen giver vi mulighed for at sige; Vi hepper på dig, forklarer Mick Kjær, CEO i Go’on om baggrunden for kampagnen.

På den nye Go’on tank står Go’ons eventteam klar til at uddele buketterne, og samtidig fejre åbningen af tanken.

- Vi håber, at borgerne i Ringkøbing vil være med til at bakke op om deres lokale erhvervsliv ved at dele buketterne ud til så mange forskellige her i byen, siger Katrine Møller-Juul Sørensen, Stationskonsulent hos Go’on.

Samtidig løber en onlinekampagne, hvor man på Facebook kan dele virtuelle blomster ud, og man kan hylde sine lokale selvstændige via Go’ons facebookside.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce