Annonce
Ugeavisen Ringkøbing

Grindsted-firma skal bygge Ringkøbing K-boliger for 111 millioner kroner

I første omgang skal der opføres 47 lejeboliger i Naturbydelen Ringkøbing K, herefter følger de sidste 36 boliger. Visualisering: Bjerg Arkitektur
Ringkøbing-Skjern Boligforening ser frem til, at 83 lejeboliger nu skal opføres i Naturbydelen Ringkøbing K. Vinderen af licitationen kan levere til den fastsatte pris.
Annonce

Ringkøbing: Det kommer til at koste præcis 111 millioner kroner at opføre de i alt 83 lejeboliger i Naturbydelen Ringkøbing K.

Det står klart, efter licitationen for Ringkøbing-Skjern Boligforenings helt store satsning nu er afgjort. Det bliver det Grindsted-baserede firma K.G. Hansen, som skal stå i spidsen for byggeriet, og selskabet bød lige præcis den pris, som boligforeningen havde håbet på at kunne holde sig under.

K.G. Hansen har en lang række større byggerier bag sig i det østjyske og skal altså i gang med at opføre første etape af de såkaldte passiv-huse, som for alvor skal puste liv i den kommende bydel, der foreløbigt kun har en beboer. Første etape består af 47 boliger.

Ifølge Bo Lodbjerg, der er direktør i Ringkøbing-Skjern Boligforening, er der på nuværende tidspunkt skrevet 66 personer op til en bolig specifikt i Ringkøbing K eller en bolig i Ringkøbing og i andre af boligforeningens afdelinger. Det giver grobund for optimisme for den fremtidige udlejning.

Det er nemlig sådan, at anden etape af byggeriet - de sidste 36 boliger - først vil gå i gang, når første etape er lejet ud.

Går arbejdet efter planen, vil husene står klar til indflytning i anden halvdel af 2021.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Ringkøbing

Som ung var Jesper Märcher Larsen professionel fodboldspiller. Nu bruger han sin energi på at drive Skousen Invita-butik i Ringkøbing

Annonce