Annonce
Ugeavisen Ringkøbing

Handelsforeningen håber på flot sensommeraften den 4. september

Købstadschef i Ringkøbing, Jacob Muldkjær Rasmussen, håber på flot septembervejr, når der holdes Late Summer Night den 4. september. Arkivfoto: Mads Dalegaard
Annonce

Ringkøbing: Handelsforeningen håber på flot sensommervejr, når der den 4. september er længe åbent i butikkerne og der vil være aktiviteter rundt om i byen.

- Vi håber på en aften, hvor byens restauranter kan servere udenfor og hvor kunderne både kan se på de gode tilbud og komme til de forskellige arrangementer. Der vil være musik på Torvet, spejderne er klar ved Havnen og Garden vil spille musik rundt i byen, fortæller købstadschef Jacob M. Rasmussen.

Der kommer også gå-banko og ponyridning.

Handelsforeningen havde overvejet, om man kunne holde Wild West i september i stedet for det aflyste arrangement i juni, men har droppet tankerne, da de nuværende møderestriktioner ikke kan holdes ved et stort arrangement som Wild West.

- Istedet håber vi på en hyggelig aften i byen, hvor der måske ikke er så mange turister, så ringkøbingenserne kan have byen lidt for sig selv, siger købstadschefen.

Musikken på Torvet vil Two Jacks stå for.

Two Jacks består af to garvede musikere, Lars Clausen på sang og guitar og Henrik Svith på bas og guitar. De står med benene solidt placeret i den amerikanske countrymusik. Der bliver serveret ægte fortolkninger af de store hits, blandet godt op med nyere sange. Dertil en lille historie eller to som kan være på kanten af både sandheden og den almindelige moral. Det hele krydret med maskulin sang og flot kor.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Ringkøbing

Som ung var Jesper Märcher Larsen professionel fodboldspiller. Nu bruger han sin energi på at drive Skousen Invita-butik i Ringkøbing

Annonce