Annonce
Ugeavisen Ringkøbing

Handelsforeningen markerer sine medlemmer

Alle medlemmer af Ringkøbing Handelsforening har fået små paller. Pallerne skal dels bruges til gode tilbud, dels til at markere hvilke butikker, der er medlem af Handelsforeningen og dermed støtter op om foreningens aktiviteter. Foto: peso
Paller med gode tilbud eller blomster skal vise kunderne, hvem der er medlemmer af handelsforeningen
Annonce

Ringkøbing: Langt de fleste butikker i Ringkøbing er medlem af Ringkøbing Handelsforening, men foreningen vil gerne markere, hvilke butikker der er med i foreningen.

Derfor har handelsforeningen fået fremstillet paller, hvor "Ringkøbing Handelsforening" er sprayet på siderne. Alle medlemsbutikker har fået tilbuddet om at modtage en palle.

- Vi forestiller os, at butikkerne kan bruge pallerne til at markedsføre gode tilbud, eventuel her op til Fars Dag, eller til at sætte blomster i, siger købstadschef Jacob M. Rasmussen.

Pallerne skal også være med til at synliggøre, hvilke butikker, der er medlem af handelsforeningen og dermed støtter de aktiviteter, som foreningen står bag.

- Det er medlembutikkerne, der er med til at markedsføre Ringkøbing, og det vil vi gerne vise kunderne, forklarer Jacob M. Rasmussen.

Pallerne vil ikke kun blive brugt her op til Fars Dag, men vil også blive brugt fremadrettet.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Ringkøbing

Masser af druer

Annonce