Annonce
Ugeavisen Ringkøbing

Handelsrådet: Flere webinarer på vej

Nogle emner egner sig til webinarer, andre må vente til vi igen kan holde fysiske kurser, siger direktør for ringkøbing Fjord Handelsråd, Marianne Møller. Arkivfoto: Johan Gadegaard

Ringkøbing-Skjern: Handelsrådet vil gerne gøre personalet i kommunens butikker dygtigere.

I øjeblikket er det svært at  at holde fysiske kurser, så derfor bliver kurser arrangeret som webinarer, altså kurser på nettet.

Det første kursus bliver holdt den 9. marts under overskriften "Øg den omsætning og din bundlinie."

- Underviseren er Palle Kjær, som også er kendt fra 1:1 udviklingsforløbet. Et forløb, hvor butikkerne kan få individuel sparring og rådgivning – lige præcis om det, som rører sig i deres butik. Og netop på grund af den meget specifikke og individuelle rådgivning, har forløbet fået stor ros, siger direktør Marianne Møller, Ringkøbing Fjord Handelsråd.

Der er flere webinarer på vej i den kommende tid. Nogle emner egner sig godt til webinarer – eksempelvis disse om økonomi og brug af sociale medier. Og indenfor disse kategorier kommer der som nævnt flere i nær fremtid. Lige så snart det er muligt at lave fysiske kurser, udbyder vi også det igen. For der er nogle emner som kreativitet, mersalg og optimer din tid, der ikke egner sig til webinarer. Her er den fysiske tilstedeværelse vigtig, så det glæder vi os til at kunne tilbyde igen, siger Marianne Møller.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce