Annonce
Ugeavisen Ringkøbing

Har du en ide til teltet?

Ringkøbing Handelsforening sætter det brune telt op i forbindelse med årets 1700 Festival i Ringkøbing fredag den 19. og lørdag den 20. juni. Foreningen lader gerne teltet stå et par uger, hvis andre har gode ideer til arrangementer i teltet. Arkivfoto: Mads Dalegaard
Haves: Et brunt telt på havnen Ønskes: Arrangementer til teltet
Annonce

Ringkøbing: Det smukke brune telt, der anvendes i forbindelse med 1700 Festivalens aktiviteter på havnen i weekenden 19.-20. juni, skal blive stående og være med til at skabe liv og events.

Sådan lyder det fra købstadschef Jacob Muldkjær Rasmussen, der efterlyser arrangører, der har lyst til at bruge teltene.

- Vi stiller teltet op i forbindelse med 1700 Festivalen og forventer at tage det ned igen to til tre uger efter. Det vil sige, at andre har mulighed for at anvende teltet i den periode ganske gratis. Teltet kan bruges til alle mulige ting, måske en gudstjeneste, forskellige former for musik, teater, udstillinger, sangaftener, børneaktiviteter, ældre arrangementer eller noget helt andet. Det er kun fantasien, der sætter grænserne siger Jacob Muldkjær Rasmussen.

Muligheden for at bruge teltene er en led i Handelsforeningens strategi om at skabe liv i hele midtbyen - herunder også på havnen.

Jacob Muldkjær Rasmussen hører gerne fra folk, der kunne tænke sig at bruge teltet til sommer.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Ringkøbing

Som ung var Jesper Märcher Larsen professionel fodboldspiller. Nu bruger han sin energi på at drive Skousen Invita-butik i Ringkøbing

Annonce