Annonce
Ugeavisen Ringkøbing

Heidi elsker håndarbejde

Boghandlerelev Heidi Green Sundgaard, Bog & Ide i Ringkøbing, er snart færdig med sin uddannelse. Hun laver fagprøve om håndarbejdsbøger. Arkivfoto: Jørgen Kirk

Laver fagprøve om håndarbejdsbøger

Annonce

Ringkøbing: Heidi Green Sundgaard er elev i Bog & Idé Ringkøbing, og til sin afsluttende fagprøve har hun valgt at have fokus på håndarbejdsbøger.

Fagprøvens udstilling er i butikken fra den 10. september til den 22. september.

Håndarbejde har tidligere været meget populært og er igen blevet en stor trend, ikke kun blandt voksne og ældre, men også blandt unge.

- Jeg synes selv, at håndarbejde er vildt fantastisk og nyder særligt at hækle i socialt lag eller til en god film i fjernsynet. Jeg er opvokset med kreativiteten og lærte at strikke og sy af min farmor og faster, da jeg var en lille pige. Hækling lærte jeg af en håndarbejdslærer på efterskolen, og det har haft min interesse lige siden, fortæller Heidi Green Sundgaard.

Håndarbejdsbøger har stor konkurrence fra internettet, da det i dag er meget nemmere at finde en gratis opskrift på nettet fremfor at købe en bog i den nærmeste boghandler.

- Men er der ikke et eller andet helt fantastisk over at sidde med en fysisk bog i hånden? Det synes jeg, og derfor vil jeg trække håndarbejdsbøgerne helt frem i butikken, så man ikke kan undgå at se det, når man kommer ind, forklarer Heidi Green Sundgaard.

I butikken vil der være flotte udstillinger af bøger samt allerede færdigstrikket og -hæklet ting og tøj. Der vil være gode tilbud på håndarbejdsbøger samt muligheden for at deltage i en konkurrence.

- Torsdag d. 20. september holder jeg en kundeaften for håndarbejdsentusiaster i samarbejde med Anette fra "Strikkeglad - altid glad". Det koster 25 kroner at deltage i kundeaftenen og billetten kan købes hos Bog & Idé Ringkøbing. Det er først til mølle for antallet er begrænset. Aftenen vil byde på lækre forfriskninger, præsentation af nye udgivelser, mulighed for at købe både bøger og garn, goodiebag til de første købende kunder samt mulighed for at vinde lækre gevinster sponsoreret af byens butikker, siger Heidi Green Sundgaard.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Ringkøbing

Susanne i Kurbadet

Annonce