Annonce
Ugeavisen Ringkøbing

Holbæk skal besejres, hvis håbet om RIF i 2. division skal bevares

Vi har både brug for holdet og de individuelle præstationer, mener Jens S. Nielsen, RIF
Annonce

Optakt: Vi lever endnu! Endelig indfriede vi den eneste forudsætning for at redde os i 2. division ved selv at vinde en fodboldkamp, og da det netop var mod vores nærmeste konkurrent fra Slagelse var det dobbelt op i stillingen, så vi nu kun halter 2 point efter med 2 kampe tilbage. Vi skal stadig vinde de sidste kampe og Slagelse mindst tabe 1, men muligheden er der, og den går vi selvfølgelig efter.

- Jeg har efterspurgt noget holdånd, hvor man kæmper for hinanden, bakker op og står sammen, og det synes jeg fint, vi lykkedes med over alle 90 minutter i Slagelse, fortæller en tilfreds Claus Christiansen.

- Vi havde en del rokeringer pga skader og karantæner, men de, der var med, gjorde det forbilledligt, så jeg kan ikke forlange mere.

Med Lennard, Nissen, Vestergaard, Odeh, Bonde og Thomsen ude blev der virkelig behov for de næste. Vi sluttede således kampen med Elliot, Johan, Mark og Paustian på banen, og de har samlet under en håndfuld kampe på 2. division, så det var virkelig en mandfolkepræstation af de unge spillere. Det var dog to individuelle præstationer, der afgjorde kampen med først Julles længe savnede venstrebens spark i krogen, og dernæst Jay på straffe begået mod ham selv. Og sådan er det. Vi har brug for HOLDET, men også for lidt x-faktor til at afgøre kampene.


Jeg har efterspurgt noget holdånd, hvor man kæmper for hinanden, bakker op og står sammen, og det synes jeg fint, vi lykkedes med over alle 90 minutter i Slagelse

Claus Christiansen, træner for RIF


Inden denne uges foromtale mod Holbæk, skal vi til Frederiksberg onsdag aften, og det er vores brændende ønske at stå med afgørelsen i egne hænder i den sidste hjemme kamp. Det kræver 3 point mod FA 2000 og et nederlag til Slagelse mod VSK. Vi kan selvfølgelig nøjes med mindre og stadig lykkes med forbliven i rækken, men så afhænger alt af andre resultater i allersidste runde, der selvfølgelig bliver spillet samtidig. Skovshoved kan endda også nå at komme i fedtefadet, hvis de taber de 2 sidste kampe, og vi vinder. Men alt dette er spekulationer, og vi SKAL bare vinde de sidste 2 kampe og fokusere 100% på egen indsats – resten har vi ingen indflydelse på, så det er unødig tankespild.

Holbæk er et førstegangs bekendtskab, og sjællænderne har for længst sikret sig ophold i 2. division, så holdet har intet at spille for ud over æren. Og sådan vil det være i mange af de sidste kampe, men kommer vi med en sejr fra midtuge kampen, bliver der knald på til det allersidste på Green Arena. Og det er vel også det, vi spiller fodbold for – spænding og nerve i samtlige minutter.

Så kære publikum – velkommen til jer, til Holbæk og dommertrio til en forhåbentlig spændende kamp med masser af intensitet.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Ringkøbing

Jule-maden har rødder til vikinger, kirken og de slesvigske krige

Annonce