Annonce
Ugeavisen Ringkøbing

Hornvarefabrikken havde ikke tænkt Covid-19 ind sin planlægning

- Vi er så glade for den opbakning, vores nye butik i Ringkøbing har fået på trods af svære tider, siger Sara Bruun Buch, der her er fotograferet på havnen i Ringkøbing sammen med sin mand, Peder Frølund Buch og deres søn Vilhelm. Arkivfoto: Mads Dalegaard
Butikken på Havnepladsen går godt - Ringkøbing bakker virkelig op bag sine butikker, siger ejer Sara Bruun Buch.
Annonce

Ringkøbing: Corona-perioden synes ikke som det bedste tidspunkt at åbne en ny butik på.

Som så mange andre virksomheder, så er Hornvarefabrikken også mærket af COVID-19-krisen. Hornvarefabrikken er en produktionsvirksomhed indenfor turist- og oplevelsesbranchen og er derfor meget afhængig af danske og tyske turister. - Det var ikke med i vores budgetplanlægning, at tyskerne ikke længere måtte komme ind i landet, og danskerne blev opfordret til at blive hjemme. Men vi har besluttet, at Hornvarefabrikken ikke kommer til at lukke i vores vagt, så vi kæmper videre, og vi tror, at vi kommer igennem på ren, vestjysk stædighed og nøjsomhed, siger indehaver Sara Brunn Buch.

Med en officiel opstart den 27. marts, så havde Hornvarefabrikkens ejer valgt en lidt uheldig dato til deres åbning af butikken på Havnepladsen 1. - Vi er så glade for vi fik åbnet i Ringkøbing, fordi vi har aldrig mødt en by, hvor der i sådan en grad bliver bakket op om deres butikker. Det har været helt fantastisk at opleve, og vi kan allerede nu se, at Ringkøbing viser en vej ud af Corona-krisen – uden tyske turister, så vi tror på det, slår Sara Bruun Buch.

Annonce

Ghita & Jim besøger Hornvarefabrikken

Hornvarefabrikken i Bøvlingbjerg har i januar haft besøg af det populære makkerpar Ghita Nørby og Jim Lyngvild, der igen er på rundtur i Danmark, hvor de besøger spændende mennesker og steder.

I denne sæson er de på Vestkysten, hvor vejen gik forbi Sara Bruun Buch, hornmager og ejer af Hornvarefabrikken.

- Når vi arbejder i horn, så støver og larmer det en smule, og det er ikke alle mennesker, som kan lide det, fortæller Sara Brunn Buch. Derfor var hun lidt spændt på hvordan de to ville reagere på, at de skulle lave en ske i horn. - Ghita og Jim er begge to markante personligheder, som ikke er bange for at sige deres mening, men besøget gik godt, forklarer Sara Brunn Buch.

Ghita og Jim er meget positive mennesker, og de fik faktisk lavet to flotte, flotte hornskeer.

Denne sæson skulle som forgængeren have været vist på DR2, men på grund af COVID-19, så blev afsnittet både flyttet fra efteråret til foråret og fra DR2 til DR1.

Afsnittet bliver vist den 12. maj. - Vi er faktisk glade for programændringen, fordi det gør måske, at flere danske turister på Vestkysten måske vil få lyst at besøge butikken Ringkøbing, når de har set Jim og Ghita på tv, siger Sara Bruun Buch.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce