Annonce
Ugeavisen Ringkøbing

Hvad har Støjberg gjort?

Inger Støjberg - skurk eller bare beskytter. Foto: Steen Brogaard
Annonce

Læserbrev: Dansk lovgivning beskytter, eller skulle beskytte, imod "ungbrude". Når jeg skriver "skulle" beskytte "ungbrude", så er det grundet den løbende sag, hvor Støjbjerg forsøges stillet for en rigsret. Hvad har Støjbjerg gjort ?

Støjbjerg har som minister stået hårdt på, at hun som minister for området ikke ville se til, at "ungbrude" lod sig gøre i forbindelse med tilstrømningen af flygtninge og indvandrere. Altså at ældre mænd, der i hjemlandet var blevet sat sammen med en mindreårig pige, ikke kunne bo sammen i centre som giftefolk. En hel oplagt og god handling af en ansvarlig minister.

Støjbjerg var, og er, ikke særlig vellidt af venstrefløjen, og herunder de radikale, der straks så en mulighed for at komme efter ministeren. En minister, der blot administrerede den del af dansk lovgivning, der skulle beskytte mindreårige fra et undertrykkende fremadrettet liv.

Hvad der sker i udlandet, kan vi have en mening om men ikke umiddelbart lave om på, men når det sker i Danmark, er det en klar forpligtelse at skride ind her og nu.

Det er lige nøjagtig, hvad Støjbjerg har gjort.

Der er utrolig mange, der vasker hænder, og ikke i denne sammenhæng grundet coronaen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce