Annonce
Ugeavisen Ringkøbing

Købstadschef: Vi skal bruge havnen endnu mere

Har du en god ide til en aktivitet i teltene efter 1700-festivalen, så kontakt handelsforeningen. Arkivfoto: Mads Dalegaard
Haves: Store telte på havnen i juni - ønskes: gode ideer til arrangementer i teltene
Annonce

Ringkøbing: Købstadschef Jacob M. Rasmussen ser gerne, at der kommer endnu flere aktiviteter på havnen.

- Handelsforeningen sætter nogle telte op på græsarealet på havnen i forbindelse med 1700-festivalen. De telte lader vi gerne stå i et par uger, hvis nogen har gode ideer til aktiviteter i og omkring teltene, siger Jacob M. Rasmussen.

Festivalen bliver afviklet midt i juni, den 19. og 20. juni.

- Handelsforeningen har gang i mange aktiviteter, så vi vil gerne finde nogle samarbejdspartnere, der kan stå for aktiviteter i teltene. Handelsforeningen vil gerne hjælpe med logistik og markedsføring, forklarer Jacob M. Rasmussen.

Han glæder sig over, at der er kommet flere detailbutikker på havnen med Kobborg og Kjærstrup.

- Det er også et klap på skulderen til kunsthåndværkermiljøet i og omkring V. Strandgade, at Hornvarefabrikken nu flytter ind. Også her vil vi gerne gøre mere brug af havneområdet, så vi får byens gæster spredt ud over et endnu større område, siger Jacob M. Rasmussen.

Det første kunsthåndværkermarked i V. Strandgade bliver påskelørdag, den 11. april, derefter lørdag den 9. maj, dagen efter Store Bededag og igen lørdag den 23. maj.

I løbet af sommeren vil der hver mandag være kunsthåndværkermarked, det første finder sted i uge 28, mandag den 6. juli, mens det sidste sommermarked er den 17. august, i uge 34.

Der vil også komme et indendørs kunsthåndværkermarked i efterårsferien til næste år.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Ringkøbing

Susanne i Kurbadet

Annonce