Annonce
Ugeavisen Ringkøbing

Kan jeg stadig tjekke min Lions lodseddel?

På hjemmesiden kan man tjekke, om der er gevinst på en af Lions julelodsedler.
Se på nettet om du har vundet.
Annonce

Ringkøbing: Lions Julelotteri, som startede for over 40 år siden, er en af julens mange traditioner. Den orange lodseddel og de daglige trækninger i Dagbladet er en tilbagevendende begivenhed. Noget er dog ændret, med internettets indtog i avisverdenen. Flere og flere læser nyheder på nettet, og alting går bare hurtigere end i 1970’erne. I dagligdagens travlhed har man måske glemt at tjekke lodsedlen en af de 15 dage trækningen foregår. Det kan det føromtalte internet så også hjælpe med. Lions Club Ringkøbing har i år opdateret klubbens hjemmeside, så man nu kan se en samlet trækningsliste for de lodsedler som er solgt i Ringkøbing området på ringkoebing.lions.dk. Dagbladet Ringkøbing Skjern bringer også en samlet liste på avisens hjemmeside dbrs.dk. Her er det også muligt at se lister for de andre Lions klubber i julelotteri samarbejdet.

Har man vundet, så skal lodsedlen konventernes til en gevinstanvisning senest 23. januar 2020.

Det sker hos VK Beton & Byggemarked, Herningvej 47, Ringkøbing. Husk derefter at indløse gevinstanvisningen hos giveren, senest 14. marts 2020.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Ringkøbing

Som ung var Jesper Märcher Larsen professionel fodboldspiller. Nu bruger han sin energi på at drive Skousen Invita-butik i Ringkøbing

Annonce