Annonce
Ugeavisen Ringkøbing

Kokketræf på Fjordgården

Køkkenchef på Hotel Fjorgården, Nichlas Nielsen, har inviteret tre af sine kollegaer til kokketræf. Det kommer 40 gæster til at nyde godt af. Arkivfoto: Mads Dalegaard

Fire kokke vil give gæsterne en unik mad-oplevelse.

Annonce

Ringkøbing: Køkkenchefen på Hotel Fjordgården, Nicklas Nielsen, har inviteret tre kollegaer til træf i sit køkken. Det sker onsdag den 27. februar.

- Det har været svært at finde en dato, hvor vi alle fire kunne, men det er lykkedes. På sådan en aften vil vi inspirere og udfordre hinanden og skabe en oplevelse ud over det normale for vores gæster, forklarer Nicklas Nielsen.

Nicolai Christiansen og Casper Sundin er hans personlig venner, Nicolas Min Jørgensen er udlært på Hotel Fjordgården.

- Kokkemiljøet er jo ikke større, end at alle kender hinanden eller har fælles bekendte eller har arbejdet de samme steder. Nicolai og jeg blev udpeget til juniorkokkelandsholdet samtidigt, fortæller Nicklas Nielsen, der var i Paris, da Danmark vandt det uofficielle VM for kokke.

De fire kokke skal lave mad til 40 personer,

- Vi har kun plads til 40 gæster i Brasseriet. Her kan vi give gæsterne en unik oplevelse madmæssigt og vinmæssigt, fortæller Kurt Bøndergaard, F&B-manager på Hotel Fjordgården.

Der er stadig ledige billetter til arrangementet. Kuvertprisen er 1.195 kroner.

Gæstekokke

Nicklas Nielsen er køkkenchef på Hotel Fjordgården og har inviteret tre kollegaer til kokketræf den 27. februar.De 3 gæstekokke er:

Nicolaj Christiansen - Køkkenchef på den anmelderroste Treetop, Munkebjerg hotel. Har været en del af kokkelandsholdets succes. Nicolas Min Jørgensen - Holdkaptajn for Kokkelandsholdet og tidligere køkkenchef på restaurant Substans, Stifter og medejer af det nyopstartede MIN mad Casper Sundin - Har i sin karriere arbejdet på både Søllerød Kro, som køkkenchef hos Nordlandet og Restaurant Niels. Nu har han indgået et samarbejde med Estate coffee , hvor han introducerer topkvalitets råvarer som Valrhona Chokolade til sine kollegaer i branchen.

Menuen bliver:

Champagne og snacks.

Forret: Jomfruhummer, kalvehale og pickles. (Nicolaj)

Mellemret: Kål, brisler og røget kærnemælk. (Nicolas)

Hovedret: Vagtler, rødbeder og trøffel. (Nicklas)

Prædessert: Jordskok, kornkaffe og havtorn. (Nicolas)

Dessert: Valrhona Babibé, bergamot og vanilie. (Casper)

Kaffe og petit four

Vinmenuen bliver sammensat af Nicklas Nielsen og Kurt Bøndergaard.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Ringkøbing

Som ung var Jesper Märcher Larsen professionel fodboldspiller. Nu bruger han sin energi på at drive Skousen Invita-butik i Ringkøbing

Annonce