Annonce
Ugeavisen Ringkøbing

Kommandobroens nytårsmad kan også hentes i Ringkøbing

Nytårsmenuen fra Michael Grantland og Kommandobroen kan også hentes i Ringkøbing. Arkivfoto
- Vi har fået mange opfordringer fra Ringkøbing omkring muligheden for at få vores nytårsmenu, og det har vi så taget konsekvensen af i år, siger Restauratør Michael Grantland, Hvide Sande.
Annonce

Hvide Sande / Ringkøbing: Flere og flere danskere vælger at få maden udefra, når årets sidste aften skal fejres i godt selskab. Det har Kommandobroen i Hvide Sande taget konsekvensen af.

- Vi har fået mange opfordringer fra Ringkøbing omkring muligheden for at få vores nytårsmenu, og det har vi så taget konsekvensen af i år. På samme måde som vores kunder kan hente vores nytårsmenu på Lille K nytårsaftens dag, kan man gøre det samme i Ringkøbing, hvor maden kan hentes hos Preben Susgaards Køkken på Kongshøjvej 32, fortæller Restauratør Michael Grantland.

Nytårsmenuen er klar og er lige til at gå til.

- Alt er pakket og forberedt, og så har vi lavet en folder, der guider kunderne igennem de sidste småting for at få den perfekte nytårsmenu, fortæller Michael Grantland.

Den perfekte afslutning på året starter med tre lækre snacks efterfulgt af Kammuslinger, Pigvar-bisque, dansk Oksemørbrad og afsluttende med den ikoniske Gâteau Marcel kage. Der er mulighed for at tilkøbe Østers, Caviar, og oste samt to vinpakker, der er afstemte efter menuen.

Årets nytårsmenu fra Kommandobroen Hvide Sande skal bestilles senest den 27. december.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Ringkøbing

Som ung var Jesper Märcher Larsen professionel fodboldspiller. Nu bruger han sin energi på at drive Skousen Invita-butik i Ringkøbing

Annonce