Annonce
Ugeavisen Ringkøbing

Konkurrence: Vind en fantastisk dag i Vestjylland

En overnatning på Hotel Fjordgaarden og et ophold på Kurbad Fjordgaarden er en del af gevinsten i konkurrencen, der skal være med til at gøre opmærksom på Vestjylland. Arkivfoto: Johan Gadegaard
Bjarke Hansen fra Primo Tours fik en ide. Fjordgaarden, Sandgaarden, Naturkraft og Ringkøbing Handelsforening var straks med på at lave en konkurrence, der skal "sælge" Vestjylland.
Annonce

Ringkøbing-Søndervig: Vestjylland er dejligt, og området har meget at byde på, men desværre er det ikke alle danskere, der er klar over det. Hvordan får vi udbredt kendskabet til de mange gode tilbud?

Det sad Bjarke Hansen, direktør i Primo Tours, en dag og tænkte på.

Løsningen var en konkurrence, hvor vinderen og en ledsager selv i løbet af en dag skulle opleve de mange tilbud.

En overnatning på Hotel Fjordgaard og en tur i det nye kurbad, en tur i Naturkraft for at prøve oplevelserne og spise frokost, en tur i Ringkøbings butikker med et gavekort og en middag på Sandgaard med tilhørende vine.

Bjarke Hansen eget bidrag til konkurrencen er en rundflyvning, så vinderne kan se Vestjylland fra oven.


- Her i området er vi gode til at bakke hinanden op, hvis ideen er god nok

Bjarke Hansen, Primo Tours


- Vi er vel alle indirekte konkurrenter om folks penge, men her tænkte jeg, at vi kunne hjælpe hinanden ved at vise, at her i området sker der noget, som er værd at køre efter, siger Bjarke Hansen.

Det var ikke svært at få opbakning fra de andre deltagere i konkurrencen.

- Vi er gode til at bakke hinanden op, hvis ideen er god nok, mener han.

Konkurrencen ligger på Primo Tours Facebookside, der har over 70.000 følgere.

Bjarke Hansen tror iøvrigt, at lokalområdet i de kommende år får gavn af, at mange danskere på grund af corona var tvunget til at blive i Danmark.

- Mange har allerede set, hvad Vestjylland kan tilbyde. Nu skal det gode budskab ud til mange flere, siger Bjarke Hansen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce