Annonce
Danskerne er blevet mere vilde med nem mad og hurtige opskrifter. Det mærkes blandt andet i Kvickly Ringkøbing, hvor slagter Martin Libner har gjort det nemt at finde de hurtige retter. Foto: Johan Gadegaard
Ugeavisen Ringkøbing

Langt færre laver mad fra bunden af

Færre danskere går op i at lave mad fra bunden af. Det har supermarkederne opdaget. Og heldigvis er kvaliteten af den nemme mad steget i takt med at udbuddet er blevet større.
Annonce
  • Danskerne er blevet mere vilde med nem mad og hurtige opskrifter. Det mærkes blandt andet i Kvickly Ringkøbing, hvor slagter Martin Libner har gjort det nemt at finde de hurtige retter. Foto: Johan Gadegaard
  • Det er både unge og ældre, der har taget de hurtige retter til sig. Foto: Johan Gadegaard
  • Social- & sundhedsassistent Dorte Jacobsen, Ringkøbing køber en eller to gange om måneden nem mad i Kvickly i Ringkøbing. - Det sparer jo tid i køkkenet, når man gør det, så det er smart, hvis man en aften har lidt travlt, siger hun. Foto: Johan Gadegaard
  • I dag kan man få en færdigsnittet salatblanding med tilhørende dressing til ethvert behov i for eksempel Kvickly i Ringkøbing. Foto: Johan Gadegaard
  • Slagter Bjarne Nielsen oplever også en øget interesse efter de nemme retter, der er klar til ovnen. Foto: Mads Dalegaard
Ugeavisen Ringkøbing

Kender du sangen? Syng de nye sange i Højskolesangbogen

Annonce
Ugeavisen Ringkøbing

Koncert med kor og lokale gæster på Fiskeriets Hus

Annonce
Ugeavisen Ringkøbing

Pilgrimsvandring fra Hoven Kirke

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Ringkøbing

90'er fest med The Boyband på Generator

Ugeavisen Ringkøbing

Morgensang i Ringkøbing Kirke

Ugeavisen Ringkøbing

1-2-TRÆ - Eventyr om talende træer

Ugeavisen Ringkøbing

Foredrag: Min far var tysk soldat i Danmark

Ugeavisen Ringkøbing

Gigtforeningens Oplysnings Kreds (GOK) Vestjylland holder generalforsamling

Ugeavisen Ringkøbing

Foredrag om Katharina von Bora, der var gift med Martin Luther

Ugeavisen Ringkøbing

Guldalderklubben: Jens Schmidt fra Astrup fortæller om sin vej fra landmand - med bier som bierhverv

Annonce