Annonce
Ugeavisen Ringkøbing

Las Vegas i Vesterhavs Hallen: Sinatra-show udsolgt - helt uden at slå på tromme

Frank Sinatra døde i 1998, men sange som 'New York, New York', 'Strangers in the night' og 'My way' lever fortsat i bedste velgående - takket være blandt andre Thomas Lilleøre, der 18. april næste år har Randers Big Band i ryggen i forbindelse med et Sinatra-show i Vesterhavs Hallen i Ringkøbing. Pressefoto: TT Booking
Det bliver muligt at drømme sig til en aften i Las Vegas, når Vesterhavs Hallen i Ringkøbing 18. april 2020 danner rammen om et Frank Sinatra-show, der allerede er udsolgt.
Annonce

Ringkøbing: Nogle gange er det bare bedst og nemmest at gøre det 'my way.' Og det har de så gjort, d'herrer Per Astrup og Jens Hebroe, der i fællesskab har sat sig for at arrangere et Frank Sinatra-show i Vesterhavs Hallen i Ringkøbing.

- Vi synes, der mangler lidt i Ringkøbing for det mere modne publikum, og vi kan godt li' de gamle croonere, siger Jens Hebroe om den festaften med Las Vegas-stemning, der venter lørdag 18. april næste år.

Han ser ud til at have fuldstændig ret, for de 450 billetter, der har været at gøre godt med, er allerede solgt.

- Vi har bare nævnt det i vores netværk, og interessen har været overvældende, siger Per Astrup, der har en fortid som sælger og i dag er på efterløn.

Da Per Astrup i sin tid kom til Jens Hebroe med et forslag om at lancere sådan et pompøst Sinatra-show, hvor sangeren og entertaineren Thomas Lilleøre har Randers Big Band i ryggen, sagde erhvervsmanden 'se at få det bestilt':

- Det viser, at folk gerne vil have en aften i byen i det pæne tøj. Det skal ikke bare være stand-up og ungdomsmusik det hele, siger Jens Hebroe, der også er formand for kulturforeningen bag éndags-festivalen Rock i Ringkøbing.

Det viser, at folk gerne vil have en aften i byen i det pæne tøj. Det skal ikke bare være stand up og ungdomsmusik det hele.

Jens Hebroe

Annonce

Tre retter på menuen

35-årige Thomas Lilleøre, der er født i Esbjerg, poppede op på tv, da han i 2006 deltog i programmet 'Scenen er din,' og siden har han skabt sig lidt af en karriere med udgangspunkt i Frank Sinatras sangskat.

Vestjyden har blandt andet spillet hovedrollen i musicalen 'Sinatra i Vegas' i Odense, og i den virkelige udgave af Las Vegas har Thomas Lilleøre været hyret til et to uger langt engagement på 'The Copacabana Night Club.'

Med i billetprisen på 400 kroner, når det swinger i Vesthavs Hallen til april, er en tre-retters menu og gæsteoptræden ved sangeren Andrea Oehlenschlæger.

Under henvisning til, at der er udsolgt uden brug af reklamekroner, konstaterer Per Astrup, at 'vi har lidt sejret os selv ihjel':

- Men hvis det bliver så godt, som vi regner med, så bliver der også noget i samme genre i 2021. Vi har noget i støbeskeen.

Overskuddet fra showet går ubeskåret til Ringkøbing IF, der til gengæld stiller med en stab af frivillige hjælpere.

I løbet af aftenen bliver der lanceret et stort lotteri, der afholdes til fordel for den globale hjælpeorganisation Læger uden Grænser.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Ringkøbing

Som ung var Jesper Märcher Larsen professionel fodboldspiller. Nu bruger han sin energi på at drive Skousen Invita-butik i Ringkøbing

Annonce