Annonce
Ugeavisen Ringkøbing

Lokal optiker i Ringkøbing uddeler gratis reflekser: Husk brikken og bliv set i trafikken

Louis Nielsen deler gratis reflekser ud i butikken fra 22. januar til 8. februar. PR foto
Annonce

Ringkøbing: Det er vigtigt at huske reflekserne, når mørket falder på. Men faktisk glemmer næsten halvdelen af danskerne reflekserne i den mørke tid. Det viser en undersøgelse foretaget af Epinion for Børneulykkesfonden i 2018.

Hos Louis Nielsen Ringkøbing ønsker chefoptiker Tomas Bach Olesen at få flere til at huske reflekserne. Derfor uddeler butikken gratis reflekser fra 22. januar og frem til 8. februar. Det sker i samarbejde med Børneulykkesfonden og læger fra Ulykkes Analyse Gruppen på Odense Universitetshospital.

Louis Nielsen har indkøbt reflekserne igennem Børneulykkesfonden og støtter derigennem organisationens arbejde for at mindske ulykker generelt blandt børn. Faktisk er børn bedre end voksne til at huske reflekserne. Mens 72 procent af alle børn bærer reflekser, er det blot 43 procent af de voksne, viser undersøgelsen.

– Hvis du bærer reflekser som fodgænger eller cyklist, mindsker du risikoen for at blive overset i trafikken med 85 procent, påpeger generalsekretær i Børneulykkesfonden Henriette Madsen i en pressemeddelelse.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Ringkøbing

Som ung var Jesper Märcher Larsen professionel fodboldspiller. Nu bruger han sin energi på at drive Skousen Invita-butik i Ringkøbing

Annonce