Annonce
Ugeavisen Ringkøbing

Lysende støtte: Lampemesteren donerer til knæk Cancer

Lampemesteren i Ringkøbing støtter Knæk Cancer i uge 43. PR-foto
Lampemesteren sætter i hele uge 43 fokus på kampen mod kræft, og samler penge ind til Knæk Cancer.
Annonce

Ringkøbing: Igen i år støtter Lampemesteren i Ringkøbing Knæk Cancer. Det sker ved, at de i hele uge 43 donerer 25 kroner til Knæk Cancer for hver ordre, der bliver lagt på Lampemesteren.dk.

Sagen får generelt opmærksomhed i uge 43, hvor både konkurrencer og auktioner kommer til at præge Lampemesterens facebookside, hvor mere end 50 designerlamper skal have et nyt hjem i løbet af ugen. Der er også fire hovedpræmier på højkant ved lodtrækning fredag 25. oktober. Man deltager automatisk i konkurrencen, når man donerer minimum 50 kroner til Lampemesterens Knæk Cancer nummer via MobilePay 49430.

Annonce

Auktioner og events

I løbet af ugen vil der være livestreaming på facebook, hvor man kan deltage i konkurrencer. Omkring middag bliver der hver dag tændt et lys til støtte for dem, der er ramt af cancer og til minde om dem, vi savner. I den forbindelse bliver en designerlampe sat på auktion, hvor pengene går til Knæk Cancer.

Også i butikken på Birkmosevej 18 i Ringkøbing er der fokus på Knæk Cancer med flere events.

- Knæk cancer er blevet en ugen, hvor vi har tradition for at hjælpe hinanden og gøre lidt ekstra i kampen mod cancer. Det er blevet en folkesag, noget der giver os følelsen af fællesskab og håb til mange af dem, der har sygdommen tæt inde på livet. Siden 2012 har Kræftens Bekæmpelse modtaget penge til vigtig forskning, som ikke kunne være sat i gang uden Knæk Cancer, lyder det i en pressemeddelelse.

For Lampemesterens vedkommende er det tredje år, de deltager i indsamlingen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Ringkøbing

Susanne i Kurbadet

Annonce