Annonce
Ugeavisen Ringkøbing

Medlemmer strømmer til Ringkøbing Handelsforening

Ringkøbing Handelsforening støtter sine medlemmer med mange tiltag, her er det fra en Facebook live fra Lampemesteren. Arkivfoto: Kaj Pihl Poulsgaard
Foreningen har nu 137 medlemmer, det højeste nogensinde

Ringkøbing: Flere og flere af byens handlende er medlemmer af Ringkøbing Handelsforening. Ti nye medlemmer er kommet til de seneste tre uger, og det glæder købstadschef Jacob Muldkjær Rasmussen.

- Vi ser desværre, at et stigende antal kollegaer rundt omkring i landet er pressede som følge af vigende opbakning i den lokale detailhandel. Hos os er det heldigvis modsat, og vi tager den stigende opbakning som et tegn på, at det, vi gør, er rigtigt, siger Jacob Muldkjær Rasmussen.

Han peger på, at fremgangen skyldes flere faktorer.

- Vi er fokuserede på at skabe værdi for vores medlemmer hver eneste dag. Det sker gennem støtte i det daglige tilbud om uddannelse, synliggørelse af detailhandlen både i og udenfor lokalområdet og det faktum, at vi alene eller i samarbejde med partnere laver unikke arrangementer, der er med til at hæve barren for den oplevelse, man har, når man handler i Ringkøbing, påpeger Jacob Muldkjær Rasmussen.

Annonce

Sammenhold vigtigt

På bagkanten er Covid-19 er det vigtigere end nogensinde før, at den lokale detailhandel står sammen.

- Derfor er vi også seriøse medspillere, når det kommer til Ringkøbing Fjord Handelsråd og andre tværgående initiativer, der kan være med til at løfte os alle sammen. Jo stærkere detailhandlen i hele kommunen står, jo bedre. Og selvfølgeligt skal vi da konkurrere indbyrdes om de kunder, vi har i området. Det holder os skarpe i konkurrencen om at tiltrække kunder udefra, slår Jacob Muldkjær Rasmussen fast.

Han peger på Ringkøbing Handelsforenings samarbejde med Kulturskolen Ringkøbing-Skjern og Spillestedet Generator som nye tiltag, der skal være med til at gøre alle stærkere.

- Vi kommer til at præsentere en række fælles tiltag, hvor Kulturskolen og Generator får mulighed for at markedsføre deres tilbud direkte overfor vores detailhandlens kunder, og samtidigt er med til at skabe oplevelser i byen, påpeger Jacob Muldkjær Rasmussen.

De nye medlemmer er Frisør Tanja Noer, Danbolig, Qvist Akupunktur, Lokalbolig, Ringkøbing Broderi & Garn, Smoke-IT, Ringkøbing Flagstænger, Byens Bil, Brud Fest & Sy samt Tante Blå.

Ringkøbing Handelsforening har nu 137 medlemmer, hvilket er det største antal nogensinde.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce