Annonce
Ugeavisen Ringkøbing

Mere overraskende end den bedste krimi…

De nye pegebøger for de mindste bliver præsenteret både i Ringkøbing og Hvide Sande. Pressefoto
Der er masser af arrangementer på bibliotekerne. Måske er der også et for dig
Annonce

Klumme: Tag med Anders Kofoed (kendt fra Go´Morgen Danmark på TV2) ’ud i naturen’ og bliv klogere på alle de dyr og planter, du ser og overser hele tiden, når Ringkøbing-Skjern Bibliotekerne inviterer til foredrag med den folkekære biolog. Foredraget bliver bizart, underholdende og en anelse uartigt og meget, meget naturligt…

”Der er så meget derude, som er mere overraskende end den bedste krimi”, skriver Anders Kofoed på sin hjemmeside, om det at opleve, kende og elske naturen.

Anders’ mission er at tage dig med på nogle af de eventyr, som han falder over på vejen i sit arbejde - for det er simpelt hen for godt til at holde for sig selv, mener han.

Kom og oplev Anders Kofoeds foredrag Kun en tåbe frygter ikke haven i Ringkøbing Rådhushal onsdag d. 16. september kl. 19.00. Køb billet på riskbib.dk til 75 kr. inkl. kaffe/te.

Kan du ikke vente, så tag en forsmag allerede nu på både bøger og podcasts af og med Anders Kofoed, som du finder på riskbib.dk.

Annonce

Årstidens sange – Kom og syng med!

Fællessang er populært som aldrig før. Man bliver opløftet af at synge og det er sundt for både krop og sjæl. Derfor glædes vi over atter at kunne slå dørene op til fællessang i Ringkøbing Rådhushal. Mandag d. 21. september kl. 19.00 genoptager vi nemlig vores arrangementsrække Årstidens sange - fællessang ved pianist og korleder Niels Rahbech. Denne gang tager vi fat på sange om efteråret, blade der daler og fugle der drager mod syd. Alle kan være med, så kom og syng sammen med os. Køb billet til 25 kr. inkl. kaffe/te på riskbib.dk.

Annonce

Populært forfatterbesøg – billetterne blev revet væk…

En række 3. og 4. klasser fra Skjern og Ringkøbing kan glæde sig til at opleve den populære børnebogsforfatter Anne Sofie Hammer, som står bag bogserien Villads fra Valby. De har nemlig fået fingre i de eftertragtede billetter til forfatterbesøgene som afholdes d. 15. og 16. september på Ringkøbing-Skjern Bibliotekerne. Forfatterbesøgene er et led i arbejdet med at skabe læseglæde og læselyst hos børn i alle aldre og arrangementerne er blevet rigtig godt modtaget af både lærere og elever på skolerne.

Annonce

Weekendarrangement for børn på Skjern Bibliotek.

Har dit barn eller barnebarn lyst og mod på at deltage i en kreativ og hyggelig workshop, så bestil gratis billet til arrangementet Dekorer din egen bibliotekspose på Skjern Bibliotek lørdag d. 19. september kl. 10.30-11.30. Her vil Birthe Damgaard vise og fortælle, hvordan børnene i alderen 6-10 år kan dekorere sin egen bibliotekspose. Biblioteket stiller både posen og materialer til rådighed og man får selvfølgelig posen med hjem efterfølgende.

Annonce

Bliv inspireret til årets pege- og billedbøger for de 0 til 2 ½ årige.

Kom også og lyt med, når børnebibliotekar Gitte Kjær Hansen vil præsentere et udvalg af årets bøger for de mindste. Bliv inspireret, lyt, kig og lån. Vi byder på kaffe/te/saft onsdag d. 23. september på Ringkøbing Bibliotek og torsdag d. 24. september på Hvide Sande Bibliotek. Begge dage kl. 10.00-10.45. Bestil gratis billet på riskbib.dk.

Læs mere og se alle vores arrangementer på riskbib.dk eller hent et program på DIT bibliotek alle ugens dage fra 7-22.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Ringkøbing

Som ung var Jesper Märcher Larsen professionel fodboldspiller. Nu bruger han sin energi på at drive Skousen Invita-butik i Ringkøbing

Annonce