Annonce
Ugeavisen Ringkøbing

Mundgodt og mundbind: Den perfekte værtinde- eller mandelgave i en corona-tid

Gert Jensen og Inge Kejlberg Tornvig med det, de betragter som den perfekte mandelgave: Chokolade og mundbind. Foto Poul Osmundsen.
Inge Kejlberg Tornvig, Porcelinge, og Gert Jensen, Kjærstrup Chokolade i Ringkøbing, har indgået samarbejde om meget aktuelt tilbud: En pakke med lækker chokolade og et designermundbind.
Annonce

RINGKØBING: Inge Kejlberg Tornvig og Gert Jensen er ikke i tvivl: Hvad passer bedre sammen i disse tider end noget lækker chokolade og et farvestrålende mundbind?

- Vi kan jo kalde pakken "mundbind og mundgodt", siger Inge Kejlberg Tornvig med et glimt i øjnene over den farveglade halvmaske, der dækker det nederste af hendes ansigt.

Til daglig driver hun tøj- og brugskunstforretningen Porcelinge i Grønnegade, og lige for tiden har hendes systue særligt travlt med en helt bestemt vare - mundbind.

- Der er kæmpeefterspørgsel på dem lige nu, siger hun, og peger på Jane Melgaard, der sidder bag symaskinen i den del af forretningen, der er dedikeret systuen.

- Jeg tror, Jane drømmer om mundbind om natten lige for tiden!

Nu er Porcelinges mundbind selvfølgelig særligt farvestrålende, og det var det, der gav Inge Kejlberg Tornvig ideen.


Man kan jo også komme af sted med at smugspise chokoladen, uden at nogen opdager det bag mundbindet.

Inge Kejlberg Tornvig, indehaver af Porcelinge.


- Jeg ringede til Gert i Kjærstrup Chokolade og spurgte, om han ville være med til noget sjovt. Det har vi jo brug for i denne tid, siger hun.

Annonce

En gaveide

Hendes ide gik ud på at lave en fin gaveæske med noget lækker chokolade fra Kjæstrup og én af hendes unikke mundbind - og den var Gert Jensen straks med på.

Jane Melgaard (siddende) har travlt med at producere mundbind til Porcelinge lige nu. Foto Poul Osmundsen.

- Det må da være årets mandelgave-idé, siger han.

- Og den vil også være perfekt i disse tider som værtindegave, adventsgave og så videre. Man kan jo også komme af sted med at smugspise chokoladen, uden at nogen opdager det bag mundbindet, tilføjer hun.

I første omgang er der produceret 50 æsker med otte varianter af mundbindet, og får de ben at gå på, kan der laves flere, siger de to forretningsfolk. De kan købes både hos Porcelinge og Kjærstrup.

Inge Kejlberg Tornvig tilføjer, at hendes mundbind er fremstillet i tre lag: Bag det farvestrålende yderste lag i bomuld gemmer sig et åndbart filterlag, og inderst er der et lag af antibakteriel bomuld.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce