Annonce
Ringkøbing-Skjern

Museum beder om hjælp: Send din corona-historie til os

Ringkøbing-Skjern Museum opfordrer vestjyderne til at sende deres helt egen historie om, hvordan corona-krisen havde betydning for dem. Der var blandt andet en kort periode, hvor de lokale borgere undrede sig over, at genbrugspladserne var lukket. Arkivfoto: Mikael Sand
Ringkøbing-Skjern Museum beder borgerne om at dele historier fra coronakrisens tid med museet, så minderne kan blive gemt for eftertiden.
Annonce

Ringkøbing-Skjern: På Ringkøbing-Skjern Museum gemmer man den vestjyske fortid til fremtiden. Lige nu skrives der historie med en landsdel lukket ned af en virus, og derfor beder museet om hjælp til at gemme denne tid til fremtiden.

- Vi håber, I vil hjælpe os ved at sende historier, billeder og videoer, der viser hvordan coronakrisen satte spor i Vestjylland, og gemme det, der gjorde krisen unik lige her - hvordan den påvirkede os. Det kan være, du har billeder af en mennesketom gade i Ringkøbing, Videbæk eller Tarm? Det kan være, du som lokalpolitiker - eller ligefrem borgmester - har nogle helt særlige billeder, historier eller papirer, der viser hvordan demokratiet i kommunen blev påvirket i denne periode, lyder opfordringen i en pressemeddelelse fra Ringkøbing-Skjern Museum.

Måske er du sommerhusudlejer, og har været med til at byde de sidste turister velkomne, inden grænsen lukkede. Eller måske var du med til at sige på gensyn, da de sidste tyske turister rejste hjem? Vi ved ikke, hvad der kommer til at være et billede på Vestjylland og Ringkøbing-Skjern Kommune fra denne tid, men det håber vi, I vil hjælpe os med at finde ud af", skriver museet videre i pressemeddelelsen.

Annonce

Kontakt museet

Vil du dele din historie om coronakrisen? Har du fået lyst til dele din historie, så vi kan gemme den til kommende generationer? Hvis ja kan man kontakte museet på info@levendehistorie.dk, så finder parterne sammen ud af, hvordan man gemmer tingene til fremtiden.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce