Annonce
Ugeavisen Ringkøbing

Naturen er flyttet ind på biblioteket…

Natur på bibliotekerne
Uglegylp og kragetæer, hvem er det der ligger der? Telt, BIBLIOTEK og vandrestøvler? Nej, hvor du vrøvler!!
Annonce

Klumme: Jo ser du, vi har altid gang i skøre ting og sager, når det drejer sig om vores udstillinger på Ringkøbing-Skjern Bibliotekerne.

Derfor er der på biblioteket i Skjern lige nu risiko for at falde over en bog under teltdugen, eller vælte over bardunstængerne, da vi fokuserer på årets landsdækkende tema VORES NATUR og har slået telt op inde på biblioteket.

Så hvis du altså ikke lige falder over teltbardunen, så indstil kikkerten på vores bogudstilling med flere NATURlige titler. F.eks. finder du titler som Peter Wohllebens ”Kan du høre træerne snakke?” eller måske du hellere vil læse om ”Dyrenes hemmelige liv” af samme forfatter. Begge er populære bøger med naturen i fokus. Så kig endelig indenfor på DIT bibliotek og lån en bog, der tager dig med ud i naturen. Eller hyg dig med en bog om naturen hjemme i stuen. Vi har mange titler til både små og store. Naturligvis noget for enhver smag.


Netop nu - de 10 mest populære:

1. Stine Pilgaard: Meter i sekundet: roman

2. Julie Hastrup: Vildskud: krimi

3. Kim Faber: Satans sommer: krimi

4. Leif Davidsen: Forræderens børn

5. Kirsten Thorup: Indtil vanvid, indtil døden: roman

6. Mari Jungstedt: Jeg kan se dig: kriminalroman

7. Delia Owens: Hvor flodkrebsene synger

8. Maria Helleberg: Søstrene fra Thy: roman

9. Lucinda Riley: Sommerfugleværelset

10. Iben Mondrup: Tabita

Annonce

Indretning gør det muligt at lave store udstillinger

For længe, længe siden har vi helt bevidst indrettet Skjern Bibliotek, med tanke på at få plads til store udstillinger. Det har vi valgt at udnytte til simpelthen, at slå et telt op inde midt i det hele mellem bogreolerne. Vi har flytbare bænke og podier, som vi gerne tryller med rundt omkring i rummet, når vi laver nye udstillinger. Denne gang er ingen undtagelse.

Ved indgangen på Skjern Bibliotek møder du også vores gallerivæg. Her har vi udstillinger med forskellige kunstnere året rundt og du kan opleve alt fra malerier, til broderier temaudstillinger mm. Lige nu prydes væggen af naturbilleder fra Fotogruppen MidtWest. En fotoudstilling du kan se til og med lørdag den 3. oktober i bibliotekets åbningstid, som er hver dag fra klokken 7 til 22.

Du kan ugen ud også finde inspirerende naturudstillinger hele fjorden rundt fordelt på alle vores fem biblioteker. I Ringkøbing er fuglene f.eks. fløjet helt ind på biblioteket. Eller det er udstoppede ænder, som man kan komme tæt på og nærstudere i en montre. Man kan også nyde synet af dem lige uden for biblioteket, hvor der er den smukkeste udsigt over Ringkøbing Fjord.

Hvis du har noget du gerne vil udstille på DIT bibliotek, er du altid velkommen til at kontakte os. Vi har aflåste glasmontrer hvor vi kan vise dine ”skatte” sikkert frem.

Vi ses på biblioteket. Altid et besøg værd. NATURligvis.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce