Annonce
Ugeavisen Ringkøbing

Nu kan man søge bolig på CO2-neutral hjemmeside

Man kan med god samvittighed søge ny bolig eller boliginspiration hos lokalbolig.dk. Det er nemlig et CO2-neutralt website.
LokalBolig i Ringkøbing opfører en vindmølle, når kunderne surfer rundt efter en ny bolig.
Annonce

Ringkøbing: Internet og IT er blandt de store syndere, når det gælder CO2-udledning. Så det måtte jo komme: et CO2-neutralt website. Det er LokalBolig, der er én af flere større virksomheder, som støtter ordningen "CO2-neutralt website". Det er et tiltag fra Videnskabsministeriet og organisationen IngenCO2.dk.

Et CO2-neutralt website betyder i praksis, at den CO2-udledning, som kommer fra driften og brugen af LokalBoligs website, bliver neutraliseret. Det sker gennem tiltag, der mindsker CO2 såsom at plante træer eller opføre vindmøller og andre vedvarende energikilder.

- At vi nu har et CO2-neutralt website, er godt for miljøet og samvittigheden. Vores kunder kan frit søge deres vej rundt i vores mange boliger – og gøre det med god samvittighed, for vi sørger for at støtte tiltag, der neutraliserer og opvejer CO2-udledningen, siger Mikkel Boje Middelhede, Indehaver hos LokalBolig Ringkøbing.

Det er det store strømforbrug, der er "problemet" med internet og IT-udstyr.

Annonce

Revisor tjekker tallene

Et af Danmarks største revisionsselskaber sikrer, at der er tjek på tallene og orden i sagerne. De sørger for, at CO2-udledningen fra LokalBoligs website matcher og udlignes af den korrekte mængde neutraliserende klimatiltag.

Mange virksomheder er en del af ordningen og nu også LokalBolig og deres 53 boligbutikker i hele landet.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Ringkøbing

Som ung var Jesper Märcher Larsen professionel fodboldspiller. Nu bruger han sin energi på at drive Skousen Invita-butik i Ringkøbing

Annonce