Annonce
Ugeavisen Ringkøbing

Nu kommer Skammerens Datter II

Vind to billetter til den anden film om Skammerens Datter.

Filmen er baseret på Lene Kaaberbøls succesromaner. Vind to billetter til filmen

Annonce

Film: Rebecca Emilie Sattrup er tilbage i titelrollen som Skammerdatteren Dina, mens Dejan Cukic og Nicolas Bro er blandt de nye navne på rollelisten til SKAMMERENS DATTER II - SLANGENS GAVE. Publikum kan samtidig glæde sig til et gensyn med Jakob Oftebro, Allan Hyde og Søren Malling i filmens eventyrlige univers med onde regenter, magiske troldmænd og drabelige kampe. Den får dansk biografpremiere den 24. januar 2019.

I filmen lever Dina, familien og fyrstesønnen Nico på flugt fra Drakan, som er ved at indtage Højlandet. Davin og Nico tages til fange, og Dina må ud på en farefuld færd med sin ukendte far Sezuan for at befri dem. Sezuan har slangens magiske evner og kan skabe illusioner. Alt i mens Dina må opbygge en relation til den mand, som hendes mor siger, at hun ikke kan stole på, opdager hun, at hun også har sin fars evner ...

Slangens Gave er næste filmatisering af bøgerne om Lene Kaaberbøls enestående fantasy-univers og er et hæsblæsende eventyr om det gode mod det onde i en verden befolket af drager, søslanger og magi. Filmen er primært baseret på universet og handlingen i tredje Skammerens Datter-bog Slangens Gave, men der er også inkluderet elementer fra bog nr. 2 Skammertegnet.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Ringkøbing

Susanne i Kurbadet

Annonce