Annonce
Ugeavisen Ringkøbing

Nu skal der et mirakel til at redde RIF i 2. division

Kasper Thomsen måtte bæres fra banen med en slem knæskade og er ikke med i onsdagens kampe mod Skovshoved. Arkivfoto: Jørgen Kirk
Skovshoved er nærmeste konkurrent og skal besejres, hvis RIF skal have en chance for at forblive i 2. division.
Annonce

Puha for en snitter. Og så på hjemmebane foran 350 forventningsfulde tilskuere, der sammen med holdet og hele klubben nok havde forventet en anden reaktion efter Waels exit. Det blev ingen mirakelkur her og nu, selv om præstationen før pausen var med pil op. Her burde vi have haft føringsmål på en af de mange muligheder, vi tilspillede os efter gode indlæg og direkte spil i dybden, men den sidste nøjagtighed manglede bare for ofte. Og selv om vores defensiv forsvarede sig til ug, kunne vi ikke helt holde 93’erne fra hjørnespark og bum…en scoring i halvlegens overtid til gæsterne efter sløv opdækning.

Vi havde så en gylden mulighed for udligning i starten af 2. halvleg, men i stedet slog københavnerne til på effektiv vis ved et flot mål i krogen, og derfra blev det op ad bakke for os.

Vi er ikke der, hvor vi mentalt kan klare to mål imod os, og vi har måske heller ikke den konditionelle styrke til at klø på i 90 minutter. Teknisk var der også forskel på de to hold i lørdags, og vi må erkende, at holdet fra Østerbro var os overlegne i de sidste 45 minutter i mange af spillets facetter.

Annonce

Vi skal vinde over Skovshoved

Der skal således lidt af et mirakel til at redde os i 2. division, og i hvert fald kræver det sejr over nærmeste konkurrent fra Skovshoved denne onsdag aften. Skovserne er kommet fint fra land med uafgjort mod Vejgaard og senest en 2-0 sejr over Sydvest, og det har givet Skovshoved et forspring på fire point til os. Holdet spiller fint teknisk fodbold og som Sydvest senest erkendte, var det svært at forstå københavnernes placering i bunden, så det bliver igen en vanskelig opgave.

Men er der en, der kan vende situationen, er det vores nytilkomne træner Claus Christiansen. Han samlede truppen søndag morgen kl. 8.00 med efterfølgende morgenmad på Fjordgaarden og har haft en træning mandag aften inden sit første opgør for RIF. Men ansvaret skal ikke ligge på ham alene – langt fra. Og jeg er ret sikker på, at spillerne er klar til også at tage deres del. Både den sidste meter, den hårdeste tackling, de bedste afleveringer og ikke mindst afslutninger, der rammer kassen. Det er nu eller aldrig – vind eller forsvind, og det skal ses ud af hver eneste aktion på banen. Kunne det lige kombineres med et føringsmål, ville det være prima.

Desværre har vi Klaus Moesgaard ude med karantæne og endnu værre ser det ud for Kasper Thomsen, der er ude resten af denne sæson efter en grim knæskade. Mikkel Kjeldstrup er ligeledes tvivlsom, men til gengæld er der håb om, at Jay er klar igen.

I håb om en god kamp – velkommen på Green Arena.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Ringkøbing

Masser af druer

Ugeavisen Ringkøbing

I denne uge er der musik for enhver smag i Ringkøbing: Fra blues over orgelkoncert til spillemandsmusik og populær pop

Annonce