Annonce
Ugeavisen Ringkøbing

Ny butikschef: Det er som at komme hjem

Heidi Jacobsen, butikschef i dametøjsbutikken "Like Anna".
Jeg har savnet den dybere kontakt til kunderne; der er som at komme hjem, siger Heidi Jacobsen, der er ny butikschef i dametøjsbutikken Like Anna.
Annonce

Ringkøbing: Heidi Jacobsen er begejstret for sit nye job som butikschef hos dametøjsbutikken Like Anna i Nygade.

- Det er ligesom at komme hjem igen. Her er mere dybde i ekspeditionerne, kunden er her en halv time, nogle gange en hel time. Jeg elsker snakken med kunderne, og jeg elsker, når det lykkes at rykke en kunde til at prøve noget, de ikke lige selv havde tænkt på, fortæller Heidi Jacobsen.

Hun er udlært hos Claudine i 1996.

- Jeg ville gerne i lære i en butik, for jeg har altid været god til mennesker, jeg kan lide at være kreativ og jeg kan lide at sælge. Det med skole sagde mig ikke noget, og så er jeg B-menneske. Jeg skulle ikke lave noget, hvor jeg skulle tidlig op om morgenen, fortæller Heidi Jacobsen med et smil.

Siden har hun især arbejdet indenfor for tøjbranchen, senest hos Sportigan.

- Der skulle man have en bred teknisk viden om mange sportsgrene. Jeg var rigtig glad for din tid jeg var i Sportigan og lærte rigtig meget. Det var min lille "familie" i syv år, siger Heidi Jacobsen.

Nu er hun startet på en ny "familie#. Heidi Jacobsen er blevet butikschef hos Like Anna, der ejes af BTX Group, det tidligere Brantex.

- Jeg trængte til nye udfordringer, og hvis jeg skal nå det, inden jeg bliver for gammel, så skulle det være nu. Det er ikke så tit, at mulighederne lige er i Ringkøbing, så da denne stilling kom, var det med at springe til. Selvom man er ansat, så bliver det som ens eget, siger Heidi Jacobsen.

Butikken fører selvfølgelig koncernens egne mærker,  for eksempel BTX og Copenhagen, men også mærker som Masai, Laurie, Skovhuus.

- Vores kunder er fra lokalområdet, Skjern og Hvide Sande, men vi har også mange, der kommer til Ringkøbing på dagsture, og så har vi selvfølgelig de mange tyske turister. Kunderne er meget trofaste overfor os, siger Heidi Jacobsen.

I sin fritid spiller Heidi Jacobsen fodbold på et old girls hold.

- Jeg har altid spillet fodbold, jeg er nummer fem i en søskendeflok på seks, så jeg blev bare hevet med. Siden har jeg spillet fodbold, nu er det så på et syv-mands-hold, forklarer hun.

Meget tid bliver også brugt i kolonihaven.

- Det er ren afstressning at være der, siger hun.

Og så bliver der selvfølgelig også brugt tid på familie og venner.

Heidi Jacobsen

Ny butikschef i Like Anna.

43 år.

Stammer fra Spjald, bor i Ringkøbing.

Butiksuddannet i Claudine i 1996. Var her frem til 2002.

Kirkegårdsmedhjælper ved Ny Sogn Kirke. 2002-2003.

Flemming Damgaard Elektronik. 2003-2004.

Hinges Hus. 2004-2013.

Sportigan. 2013-2020.

Butikschef hos Like Anna.

Bor sammen med Brian.

Mor til Nicolaj på 16 og Freja på 12 år.

Fritiden bliver brugt på fodbold, kolonihaven og familie og venner.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce