Annonce
Ugeavisen Ringkøbing

Ny hovedsponsor i Holmsland GU og Kultur- & Idrætscenter

Markedschef Klaus Gamst fra Landbobanken giver boldene videre til Mads Jørgensen, formand for HGU, samt Kjeld Pedersen, formand for HKI. Fotograf: Landbobanken/Henrik Olesen
Holmsland GU og Holmsland Kultur- & Idrætscenter (HGU/HKI) har indgået en ny fem-årig samarbejdsaftale med Ringkjøbing Landbobank.
Annonce

Kloster: - I Holmsland GU er vi særdeles glade for samt stolte af den nye aftale, der giver klubben endnu et løft i den rigtige retning, og med Ringkjøbing Landbobank som en samarbejdspartner giver det mulighed for en fortsat udvikling af klubben, fortæller Mads Jørgensen, formand i Holmsland Gymnastik & Ungdomsforening.

- Det samme gælder også os i Holmsland Kultur- & Idrætscenter, som med den nye aftale glæder os til det kommende samarbejde til glæde for alle brugere af centret, siger Kjeld Pedersen, formand for Holmsland Kultur- & Idrætscenter.

- Vi prioriterer det brede foreningsliv, og derfor er vi glade for den nye samarbejdsaftale med Holmsland GU/Holmsland Kultur- & Idrætscenter. Med aftalen håber vi, at klubben og centret kan styrke den fremdrift og det imponerende aktivitetsniveau, som klubben har og sikrer, at klubben og centret forsat kan tilbyde de godt 400 aktive medlemmer gode rammer og vilkår, forklarer markedschef Klaus Gamst fra Ringkjøbing Landbobank.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Ringkøbing

Masser af druer

Annonce