Annonce
Ugeavisen Ringkøbing

Nyt vejarbejde i Ringkøbing: Nu lukkes Damstrædet i en periode

Nu er det Damstrædets tur til at gennemgå en grundig renovering. Foto Poul Osmundsen
Næste gade i Ringkøbing skal nu renoveres; denne gang er det Damstræde, der skal have nye rør og ledninger.
Annonce

RINGKØBING: Ikke så snart er en del af Nygade Nord samt I.C. Christensens Allé genåbnet efter omfattende renoveringer, før endnu en gade i Ringkøbing lukkes.

Denne gang drejer det sig om Damstrædet fra Nørreport til Nørredige, der skal brækkes op og have rør- og ledningsnet fornyet. Det vil dog ikke have de samme konsekvenser for trafikken, da trafikanter indtil videre kan vælge at dreje op ad Tangsvej eller Østergade, hvis de skal ind i bymidten.

Damstræde-projektet er en del af Ringkøbing-Skjern Forsynings bestræbelser på at få kloaksepareret Ringkøbings midtby, og følger på kloaksepareringen af Nørredige sidste år. De regnvands- og kloakledninger der erstattede den hidtidige ene kloak- og regnvandsledning i Nørredige skal selvfølgelig have tilkoblet separerede ledninger fra sidegaderne, for at investeringen giver mening; og Damstræde er altså endnu ikke separeret.

Direktøren for Ringkøbing Forsyning, Finn Jessen, oplyser til Dagbladet, at i løbet af nogle uger bliver også Nørreport spærret, da også denne gade skal renoveres.

- Vi regner med, at arbejdet i Damstrædet er færdigt i begyndelsen af oktober, siger han.

Arbejdet med I.C. Christensens Allé er færdigt og vejen åbnet; dog mangler den lille stump stikvej på sydsiden af I.C. Christensens Allé; men den får ikke betydning for trafikken.

Efter at I.C. Christensens Allé er afsluttet, er det også aktuelt med asfaltering af både denne vej og Nørredige, der hører under Vejdirektoratet.

Både Nørredige og I.C. Christensens Vej ligger hen i temmelig lappet tilstand, og vejenes asfalt var blevet stadig ringere gennem årene, men Forsyningen og Vejdirektoratet var nået til enighed om, at det ville være tosset at lægge ny asfalt på, inden Forsyningen var færdig med gravearbejdet.

Det er så afsluttet nu; det står endnu ikke helt klart, om Vejdirektoratet gennemfører asfalteringen allerede i år eller først til næste år. Det kommer an på, om der plads til det på budgettet.

Dagbladet har henvendt sig til Vejdirektoratet herom, men der foreligger endnu ikke noget svar.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Ringkøbing

Susanne i Kurbadet

Annonce